Brow lift

De Flawlash brow lift training is de nieuwste training aan onze Academy. Brow lift is een nieuwe trend om de wenkbrauwen permanent te stylen, ook wel Brow lamination genoemd. Deze behandeling is zeer geschikt voor het behandelen van stugge en eigenwijze wenkbrauwen, en een mooie tegenhanger van microblading.

Tijdens deze training leer je hoe je de behandeling goed en veilig uit kunt voeren, zodat ze er bij jou klant uitzien als de ultieme opgepoetste wenkbrauwen, en minder permanent dan een microblading behandeling.

WAT IS EEN BROW LIFT

Een brow lift is vergelijkbaar met een lash lift voor de wimpers. Heb je bijvoorbeeld klanten die een microblading behandeling te ‘permanent’ vinden? Dan is dit de perfecte minder permanente oplossing. Brow lift blijft tot 8 weken zichtbaar, met natuurlijk de juiste behandeling, producten en nazorg. Maar dat ga je allemaal leren!

De wenkbrauwen worden in de perfecte shape gebracht (browmapping en evt kleuren) en gefixeerd door middel van een bounder. Na een setting en perming lotion blijven de wenkbrauwen in de ideale vorm. Het resultaat zijn mooie dikke, volle en rechte wenkbrauwen!

DE BROW LIFT TRAINING

We trainen je in 1 dag met diverse technieken en we behandelen tevens welke nazorg je de klanten dient mee te geven + overige informatie over wenkbrauwverzorging. Hygiene en veiligheid staat voorop, wat je kanten tevens waarderen!

Wat wordt er o.a. behandeld?:

Theorie & praktijk
Contra indicaties (wanneer pas je de behandeling wel/niet toe)
 Product- en materiaalkennis
• Brow mapping
Hygiene en verzorging & nazorg
 Demonstratie Brow Lift op model
 Patch test
Zelf Brow Lift toepassen op model (neem zelf een model mee)

Ben je al werkzaam als lash-, browstylist of als schoonheidsspecialist en wil je deze behandeling ook aan kunnen bieden? Bij ons volg je de training in 1 dagdeel. We sluiten de opleiding af met een erkend certificaat. Let op: deze cursus is zowel voor starters als voor ervaren wenkbrauwstylistes!

Totaalprijs €249,- excl. BTW

Dit is de prijs van de totale training inclusief de benodigdheden en incl. starterskit t.w.v. €140,- voor 75 behandelingen. Een aanbetaling van €50,00 is vereist, je betaalt de rest bij aanvang van de training per overboeking of pin.

Aankomende trainingsdata

Almelo
8 September 2020 inschrijven
22 September 2020 inschrijven
24 October 2020 inschrijven
3 November 2020 inschrijven

Get started

Bij deze training ontvang je een uitgebreide manual waarin alle theorie beschreven wordt en een starterskit gevuld met HQ producten uit ons eigen assortiment.

Inhoud starterskit:

  • Fixing lotion
  • Setting lotion
  • Coating
  • Brow lift glue
  • Brow tool
  • Brow Brushes
  • Flawlash cleansing foam
  • Microbrushes
  • Flawlash cleansing brush

Reviews

“Duidelijke uitleg. Neemt alle tijd voor je, ook veel goede tips wanneer iets niet gelijk lukt. Als heel prettig ervaren!”

Marielle / Academy

“Voor meisjes die cursist willen worden raad ik deze cursus echt aan! Zóveel persoonlijke begeleiding en aandacht, en vooral heel leerzaam.”

Rachel M. / Academy

“Weer zo prachtig gedaan door Miryam ? Wakker worden en klaar is kees! Dankjewel ?[Feather lashes nieuwe set]”

Maud K. / Salon

“Ik heb een cursus gevolgd. De theorie was uitstekend uitgelegd. Tijdens de praktijk gaan ze alles stap voor stap doornemen met jou zodat je jou handeling goed kunt uitvoeren. Salon is lekker schoon en je word op een professionele manier behandeld. Ik zou het zeker aanraden!! Top!!”

Jani A. / Academy

“Super service ! Ondanks weinig tijd toch een plekje vrijmaken is natuurlijk top ?!!!”

Anne H. / Salon

“Ik had het geluk dat ik de enige cursist was die dag dus had privé les. Ik heb een superleuke morgen gehad met duidelijke en bondige maar zeer leerzame en gezellige uitleg. Ik ga het geleerde zeker gebruiken in mijn salon. Dik tevreden.”

Yvonne N. / Academy

aandacht

Geen volle zaal maar kleine groepen voor meer aandacht voor jouw leermoment.

altijd dichtbij

Onze trainingslocatie ligt op 2 min. loopafstand van het station, natuurlijk kun je ook gratis parkeren voor de deur

all you need

Bij elke training ontvang je een manual en starterkit t.w.v. €49,99.

cursistenvoordeel

Diploma binnen? Dan shop je bij ons de beste HQ products met extra voordeel.