Browstyling & Henna Brows

Twee certificaten halen tijdens 1 trainingsdag? Dat kan tijdens onze combi trainingen. Bereid je voor op een intensieve, maar super leuke en interessante dag!

BROWSTYLING

Tijdens onze Brow Styling training leer je het tekenen van perfecte wenkbrauwen en verschillende technieken om de wenkbrauwen te shapen en te modelleren. Dit omvat technieken zoals harsen, epileren en knippen. We behandelen ook verschillende methoden om wenkbrauwen te verven en kleurkennis. De training omvat zowel theorie als praktijk, met een focus op hygiëne en veiligheid.

 


Henna Brows

Deze training bestaat uit 1 intensieve dag waar de Henna brow technieken worden behandeld. Je leert het stylen en shapen en kleuren met 100% natuurlijke henna. De basis in de kleuren maar ook het mengen van kleuren.

Bij deze training hoort een manual waarin alle theorie beschreven wordt en een starterskit gevuld met high quality producten uit ons eigen assortiment. Na het volgen van deze training en het behalen van je certificaat ben je een ware henna browprofessional!


Deze combi training is een ideale aanvulling voor in de salon wanneer je werkzaam bent als wimperstylist of schoonheidspecialist. Maar ook hartstikke leuk zonder professionele ervaring maar als je wel veel interesse, liefde & ambitie hebt om het te leren!

Of je nu een salon hebt of vanuit huis styled, Lash lifting en Henna brow styling is een geweldige aanvulling voor je als stylist.

Totaalprijs €549,- excl. BTW

Dit is de prijs van de beide trainingen. Je betaald in plaats van € 698 slechts € 549. Om je plaats te reserveren, vragen we een aanbetaling van 20% bij het boeken. Het resterende bedrag betaal je vijf werkdagen voor aanvang van de training per overboeking of met pin. Houd er rekening mee dat de genoemde prijs exclusief BTW is.Een uitgebreide luxe starterskit en handleiding voor beide behandelingen is inbegrepen.

Get started

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en incl  uitgebreide luxe starterskit. Verder ontvang je een manual en natuurlijk 2 certificaten!

Natuurlijk willen we je graag ondersteunen bij de start van je Brow Styling Training. Daarom krijg je van ons een uitgebreid starterspakket wanneer je begint aan deze training, goed voor ongeveer 50 behandelingen.

Inhoud starterskit:

 • Flawlash Cleansing foam
 • Cleansing brush
 • Mascara brushes 25x
 • Microbrushes 100x
 • Lippencils 25x
 • Refectocil verf 2 kleuren
 • Refectocil anti oxidant
 • Mapping draad
 • Etui met wenkbrauwschaartje en pincetten
 • Verfbakje
 • Angled brush
 • Brow potlood
 • 2 x Brazilian Brow Henna
 • Tweezer
 • Garen
 • Brow brushes

Optioneel: Wax starterskit voor € 79 ex. BTW (waarde €100)

Inhoud:

Een zwarte waxpot met binnencontainer, onze favoriete Gold Wax (voor gezicht én lichaam), voor- en nazorgproducten en 300 spatels.

 

Reviews

“Duidelijke uitleg. Neemt alle tijd voor je, ook veel goede tips wanneer iets niet gelijk lukt. Als heel prettig ervaren!”

Marielle / Academy

“Voor meisjes die cursist willen worden raad ik deze cursus echt aan! Zóveel persoonlijke begeleiding en aandacht, en vooral heel leerzaam.”

Rachel M. / Academy

“Weer zo prachtig gedaan door Miryam! Wakker worden en klaar is kees! Dankjewel![Feather lashes nieuwe set]”

Maud K. / Salon

“Ik heb een cursus gevolgd. De theorie was uitstekend uitgelegd. Tijdens de praktijk gaan ze alles stap voor stap doornemen met jou zodat je jou handeling goed kunt uitvoeren. Salon is lekker schoon en je word op een professionele manier behandeld. Ik zou het zeker aanraden!! Top!!”

Jani A. / Academy

“Super service ! Ondanks weinig tijd toch een plekje vrijmaken is natuurlijk top ?!!!”

Anne H. / Salon

“Ik had het geluk dat ik de enige cursist was die dag dus had privé les. Ik heb een superleuke morgen gehad met duidelijke en bondige maar zeer leerzame en gezellige uitleg. Ik ga het geleerde zeker gebruiken in mijn salon. Dik tevreden.”

Yvonne N. / Academy

aandacht

Geen volle zaal maar kleine groepen voor meer aandacht voor jouw leermoment.

online & op locatie

Zowel online of op locatie!

all you need

Bij elke training ontvang je een manual en starterkit t.w.v. €49,99.

cursistenvoordeel

Diploma binnen? Dan shop je bij ons de beste HQ products met extra voordeel.