Lash lift en Henna Brows

Twee certificaten halen tijdens 1 trainingsdag? Dat kan tijdens onze combi trainingen. Bereid je voor op een intensieve, maar super leuke en interessante dag!

 

Lash lift

LVL staat voor Lash Volume Lift en het is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. Bij de LVL-behandeling worden de wimpers vanaf de wortel gelift en hierdoor zien de wimpers er langer en dikker uit.

De LVL training duurt 1 dagdeel en op deze dag wordt ook het examen afgelegd. Je dient voor deze training een model mee te nemen.

De producten komen uitgebreid aan bod en tijdens de training leer je hoe hier mee te werken. Uiteindelijk ga je het model voorzien van een Lash Volume Lift behandeling.

Je leert hoe de theorie achter de LVL behandeling en als extra service leer je bij ons ook hoe je wimpers moet verven.


Henna Brows

Deze training bestaat uit 1 intensieve dag waar de Henna brow technieken worden behandeld. Je leert het stylen en shapen en kleuren met 100% natuurlijke henna. De basis in de kleuren maar ook het mengen van kleuren. Uiteraard leert je ook brow mapping te maken en de nazorg die hier bijhoort.

Bij deze training hoort een manual waarin alle theorie beschreven wordt en een starterskit gevuld met high quality producten uit ons eigen assortiment. Na het volgen van deze training en het behalen van je certificaat ben je een ware henna browprofessional!


Deze combi training is een ideale aanvulling voor in de salon wanneer je werkzaam bent als wimperstylist of schoonheidspecialist. Maar ook hartstikke leuk zonder professionele ervaring maar als je wel veel interesse, liefde & ambitie hebt om het te leren!

Of je nu een salon hebt of vanuit huis styled, Lash lifting en Henna brow styling is een geweldige aanvulling voor je als stylist.

Totaalprijs €550,- excl. BTW

Dit is de prijs van de totale training incl. de benodigdheden. Een aanbetaling van €50,00 is vereist, je betaalt de rest bij aanvang van de training per overboeking of pin.

Get started

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en incl  uitgebreide starterskit. Verder ontvang je een manual  natuurlijk 2 certificaten!

We helpen je natuurlijk graag op weg en daarom ontvang je van ons 2 uitgebreide starterskits bij aanvang van deze Combi Training.

 

 

Reviews

“Duidelijke uitleg. Neemt alle tijd voor je, ook veel goede tips wanneer iets niet gelijk lukt. Als heel prettig ervaren!”

Marielle / Academy

“Voor meisjes die cursist willen worden raad ik deze cursus echt aan! Zóveel persoonlijke begeleiding en aandacht, en vooral heel leerzaam.”

Rachel M. / Academy

“Weer zo prachtig gedaan door Miryam! Wakker worden en klaar is kees! Dankjewel![Feather lashes nieuwe set]”

Maud K. / Salon

“Ik heb een cursus gevolgd. De theorie was uitstekend uitgelegd. Tijdens de praktijk gaan ze alles stap voor stap doornemen met jou zodat je jou handeling goed kunt uitvoeren. Salon is lekker schoon en je word op een professionele manier behandeld. Ik zou het zeker aanraden!! Top!!”

Jani A. / Academy

“Super service ! Ondanks weinig tijd toch een plekje vrijmaken is natuurlijk top ?!!!”

Anne H. / Salon

“Ik had het geluk dat ik de enige cursist was die dag dus had privé les. Ik heb een superleuke morgen gehad met duidelijke en bondige maar zeer leerzame en gezellige uitleg. Ik ga het geleerde zeker gebruiken in mijn salon. Dik tevreden.”

Yvonne N. / Academy

aandacht

Geen volle zaal maar kleine groepen voor meer aandacht voor jouw leermoment.

online & op locatie

Zowel online of op locatie!

all you need

Bij elke training ontvang je een manual en starterkit t.w.v. €49,99.

cursistenvoordeel

Diploma binnen? Dan shop je bij ons de beste HQ products met extra voordeel.