Cursus Allround Lash Stylist

Ben jij ambitieus en wil je een succesvolle carrière starten als browartist? Volg dan onze Allround Lash Stylist training! Flawlash trainingen zijn de beste basis voor het opzetten van een succesvolle lash,- en browsalon. 

Behaal maar liefst drie certificaten en kies voor ons exclusieve opleidingspakket.

ALLROUND LASH STYLIST bestaat uit de volgende trainingen: One by One, LVL en Russian Volume. We plannen de cursusdata in overleg in. Enige voorwaarde is dat de cursussen binnen 3 maanden na jouw aanmelding plaatsvinden.

inhoud opleiding ALLROUND lash Stylist

One by One

Met de One by One Artist training kun je direct en vol zelfvertrouwen aan de slag als Lashartist. De training bestaat uit 1 dag en deze One by One training is de belangrijkste basistraining op het gebied van wimperextensions.  Lees hier meer over de training

LVL 

LVL staat voor Lash Volume Lift en bij deze behandeling worden de natuurlijke wimpers ‘gelift.’ De natuurlijke wimpers zien er langer, meer gekruld en dikker uit. Lees hier meer over de training 

Russian Volume

Wanneer je de klassieke one by one techniek beheerst, is het tijd voor de volgende stap; welkom in de wereld van volume lashing! Tijdens deze training leer jij hoe je prachtige volume fans kunt maken.

Lees hier meer over de training

Je volgt de trainingen los van elkaar op een datum die jou uitkomt. Kun je geen geschikte datum vinden op de site? Neem even contact op en dan gaan we samen kijken naar een oplossing.

KOSTEN

Volg je de Allround lash stylist training, dan kies je voor kwaliteit en een exclusieve, voordelige prijs. In plaats van €939 (ex btw) betaal je slechts €875 (ex btw) voor 3 trainingen inclusief certificaat!

Volledig kosteloos in twee termijnen te betalen? Dat kan! Je betaalt dan de eerste helft bij het reserveren van de trainingen, de tweede helft voor aanvang van de laatste training.

Let op:  De tweede  termijn dient wel binnen 3 maanden na jouw aanmelding te zijn voldaan. Je trainingen dienen dus ook binnen 3 maanden ingeboekt te zijn.

Wil je nog een stapje verder? Check dan onze allround brow artist training! Maak van je passie je werk en volg je trainingen at Flawlash.

Totaalprijs €€875,- excl. BTW

Volg je de allround lash stylist training, dan kies je voor kwaliteit en een exclusieve, voordelige prijs. In plaats van €939,- (ex btw) betaal je slechts €875,- (ex btw) voor 3 trainingen inclusief certificaat! Volledig kosteloos in twee termijnen te betalen? Dat kan! Je betaalt dan de eerste helft bij het reserveren van de trainingen, de tweede helft voor aanvang van de laatste training. Let op:  De tweede  termijn dient wel binnen 3 maanden na jouw aanmelding te zijn voldaan. Je trainingen dienen dus ook binnen 3 maanden ingeboekt te zijn.

Get started

Bij deze training ontvang je voor alle 3 de trainingen een uitgebreide manual en waarin alle theorie beschreven wordt en 3 luxe starterskits met HQ producten uit ons eigen assortiment.

Je ontvangt tevens een waardecheque met 25% korting op je eerstvolgende bestelling bij onze webshop!

Check hier de inhoud van de starterskit One by One

Check hier de inhoud van de starterskit LVL

Check hier de inhoud van de starterskit Russian Volume.

Reviews

“Duidelijke uitleg. Neemt alle tijd voor je, ook veel goede tips wanneer iets niet gelijk lukt. Als heel prettig ervaren!”

Marielle / Academy

“Voor meisjes die cursist willen worden raad ik deze cursus echt aan! Zóveel persoonlijke begeleiding en aandacht, en vooral heel leerzaam.”

Rachel M. / Academy

“Weer zo prachtig gedaan door Miryam ? Wakker worden en klaar is kees! Dankjewel ?[Feather lashes nieuwe set]”

Maud K. / Salon

“Ik heb een cursus gevolgd. De theorie was uitstekend uitgelegd. Tijdens de praktijk gaan ze alles stap voor stap doornemen met jou zodat je jou handeling goed kunt uitvoeren. Salon is lekker schoon en je word op een professionele manier behandeld. Ik zou het zeker aanraden!! Top!!”

Jani A. / Academy

“Super service ! Ondanks weinig tijd toch een plekje vrijmaken is natuurlijk top ?!!!”

Anne H. / Salon

“Ik had het geluk dat ik de enige cursist was die dag dus had privé les. Ik heb een superleuke morgen gehad met duidelijke en bondige maar zeer leerzame en gezellige uitleg. Ik ga het geleerde zeker gebruiken in mijn salon. Dik tevreden.”

Yvonne N. / Academy

aandacht

Geen volle zaal maar kleine groepen voor meer aandacht voor jouw leermoment.

online & op locatie

Zowel online of op locatie!

all you need

Bij elke training ontvang je een manual en starterkit t.w.v. €49,99.

cursistenvoordeel

Diploma binnen? Dan shop je bij ons de beste HQ products met extra voordeel.