Cursus Browstyling

Onderscheid jezelf van de rest en wordt een echte brow artist!

WAT IS BROW STYLING

De manier waarop wenkbrauwen gemodelleerd, gekleurd en gestyled zijn, zijn bepalend voor je uitstraling en gezichtsuitdrukking. Tijdens onze training gaan we je leren hoe je de perfecte wenkbrauwen kunt creëren! 

HOE WERKT DE BEHANDELING?

Bij een Brow Styling behandeling gaat de brow artist aan de slag om voor jou de perfecte wenkbrauwen te creëren, helemaal passend bij jouw gezicht. De wenkbrauwen worden eerst vormgegeven (getekend)  door middel van browmappping. Daarna worden ze gewaxt en geshaped en als finishing touch kan een klant kiezen voor het kleuren/verven van de wenkbrauwen. 

WAT LEER JE TIJDENS DE TRAINING?

Wil je leren hoe je de perfecte wenkbrauwen kunt maken? Dan hebben wij de ultieme training voor jou!

Tijdens onze training Brow Styling leer je de perfecte brows te tekenen en verschillende technieken om de wenkbrauwen te shapen en te modelleren. Zo leer je alles over verschillende hars- en epileer technieken, het op een milde, strakke en effectieve manier verven van wenkbrauwen en hoe je  de finishing touch kunt creëren met brow make up.

Het hele proces begint bij het vormgeven van de wenkbrauwen. De vorm van de wenkbrauwen is bepalend voor je uitstraling, daarom nemen we hier uitgebreid de tijd voor. We leren je hoe je het best de perfecte vorm kunt bepalen bij elk type gezicht en daarna hoe je deze vorm kunt tekenen.

Vervolgens gaan we verder met technieken om de wenkbrauwen te shapen. Er zijn verschillende technieken zoals waxen, epileren en zelfs knippen. Deze technieken zullen tijdens de training aan bod komen. Ook gaan we dieper in op de verschillende manieren om wenkbrauwen te verven en de daarbij behorende kleurkennis. 

We behandelen de theorie en gaan deze in praktijk brengen op een model. Hygiëne en veiligheid staan voorop tijdens onze trainingen. 

Wat wordt er o.a. behandeld?:

 • Theorie & praktijk
 • Contra indicaties (wanneer pas je de behandeling wel/niet toe)
 • Product- en materiaalkennis
 • Hygiëne en verzorging
 • Vormgeven ( browmapping)
 • Shapen (waxen, knippen, epileren)
 • Brow Styling op model

Ben je al werkzaam als lash-, browstylist of als schoonheidsspecialist en wil je deze behandeling ook aan kunnen bieden? Bij ons volg je de training in 1 dagdeel. We sluiten de opleiding af met een erkend certificaat.

VOOR WIE?

Deze training is een ideale aanvulling voor in de salon wanneer je werkzaam bent als wimperstylist of schoonheidspecialist. 

Heb je nog geen ervaring? Ook dan is deze training een aanrader! Stap voor stap leggen we de basis van browstyling uit. 

Vanuit deze training kun je verder met de training Henna Brows of Brow Lamination. 

PERSOONLIJKE AANDACHT

De cursus van een dagdeel wordt gegeven door een van de master trainers van Flawlash en bestaat uit een groepje van maximaal 2 cursisten om te garanderen dat je voldoende aandacht krijgt tijdens de training.  Het eerste deel bestaat uit theorie, daarna ga je aan de slag op een model. Je model regel je zelf.

Tijdens de training werk je met je eigen starterskit (inbegrepen bij de training). 

BEGELEIDING NA AFLOOP

Ook na de training zul je veel moeten oefenen. Kom je ergens niet uit? No stress! `Na de training krijg je kun je bij ons altijd terugkomen voor vragen of ondersteuning of stel al je vragen via de app en stuur foto’s ter beoordeling.

Totaalprijs €349,- excl. BTW

Dit is de prijs van de totale training inclusief de manual en starterskit t.w.v. €149,- voor 75 behandelingen. Een aanbetaling van 20% is vereist, je betaalt de rest bij aanvang van de training per overboeking of IDEAL.

Get started

Bij deze training ontvang je een uitgebreide manual waarin alle theorie beschreven wordt en een starterskit gevuld met HQ producten uit ons eigen assortiment.

Inhoud starterskit:

 • Flawlash Cleansing foam
 • Cleansing brush
 • Mascara brushes 25x
 • Microbrushes 100x
 • Lippencils 25x
 • Refectocil verf 2 kleuren
 • Refectocil anti oxidant
 • Refectocil tint remover
 • Mapping draad
 • Etui met wenkbrauwschaartje en pincetten
 • Verfbakje
 • Angled brush
 • Brow potlood

Optioneel: Wax starterskit voor € 87 ex. BTW (waarde €100)

Inhoud:

Een zwarte waxpot met binnencontainer, onze favoriete Gold Wax (voor gezicht én lichaam), voor- en nazorgproducten en 300 spatels.

Reviews

“Duidelijke uitleg. Neemt alle tijd voor je, ook veel goede tips wanneer iets niet gelijk lukt. Als heel prettig ervaren!”

Marielle / Academy

“Voor meisjes die cursist willen worden raad ik deze cursus echt aan! Zóveel persoonlijke begeleiding en aandacht, en vooral heel leerzaam.”

Rachel M. / Academy

“Weer zo prachtig gedaan door Miryam! Wakker worden en klaar is kees! Dankjewel![Feather lashes nieuwe set]”

Maud K. / Salon

“Ik heb een cursus gevolgd. De theorie was uitstekend uitgelegd. Tijdens de praktijk gaan ze alles stap voor stap doornemen met jou zodat je jou handeling goed kunt uitvoeren. Salon is lekker schoon en je word op een professionele manier behandeld. Ik zou het zeker aanraden!! Top!!”

Jani A. / Academy

“Super service ! Ondanks weinig tijd toch een plekje vrijmaken is natuurlijk top ?!!!”

Anne H. / Salon

“Ik had het geluk dat ik de enige cursist was die dag dus had privé les. Ik heb een superleuke morgen gehad met duidelijke en bondige maar zeer leerzame en gezellige uitleg. Ik ga het geleerde zeker gebruiken in mijn salon. Dik tevreden.”

Yvonne N. / Academy

aandacht

Geen volle zaal maar kleine groepen voor meer aandacht voor jouw leermoment.

online & op locatie

Zowel online of op locatie!

all you need

Bij elke training ontvang je een manual en starterkit t.w.v. €49,99.

cursistenvoordeel

Diploma binnen? Dan shop je bij ons de beste HQ products met extra voordeel.