Browstyling

Browstyling is een populaire en effectieve manier om de wenkbrauwen te vormen en te stylen, waardoor de uitstraling en gezichtsuitdrukking worden verbeterd. Tijdens onze Brow Styling training leer je de kunst van het creëren van perfecte wenkbrauwen.

Hoe werkt de behandeling?

Een Brow Styling behandeling begint met het tekenen en vormgeven van de wenkbrauwen met behulp van browmapping. Vervolgens worden de wenkbrauwen gewaxt en gestyled, en klanten kunnen kiezen voor het kleuren of verven van de wenkbrauwen als finishing touch.

Wat leer je tijdens de training?

Tijdens onze Brow Styling training leer je het tekenen van perfecte wenkbrauwen en verschillende technieken om de wenkbrauwen te shapen en te modelleren. Dit omvat technieken zoals harsen, epileren en knippen. We behandelen ook verschillende methoden om wenkbrauwen te verven en kleurkennis. De training omvat zowel theorie als praktijk, met een focus op hygiëne en veiligheid.

Enkele van de behandelde onderwerpen zijn:

– Theorie en praktijk
– Contra-indicaties (wanneer wel/niet de behandeling toepassen)
– Product- en materiaalkennis
– Hygiëne en verzorging
– Vormgeven (browmapping)
– Shapen (waxen, knippen, epileren)
– Brow Styling op een model

Deze training is geschikt voor iedereen, of je nu al werkt als wimperstylist, browstylist of schoonheidsspecialist, of als je helemaal nieuw bent in deze branche. We bieden persoonlijke aandacht met kleine groepen van maximaal 2 cursisten, zodat je voldoende begeleiding krijgt tijdens de training.

Wat is inbegrepen?

Je ontvangt je eigen starterskit bij aanvang van de training, waarmee je meteen aan de slag kunt. Na afloop van de training ontvang je een erkend certificaat.

Begeleiding na afloop:

Oefening baart kunst, en ook na de training is begeleiding beschikbaar. Je kunt altijd bij ons terecht voor vragen of ondersteuning. Stel gerust al je vragen via onze app en stuur foto’s voor beoordeling. We staan klaar om je verder te helpen, zodat je je browstylingvaardigheden kunt blijven verbeteren.

Totaalprijs €349,- excl. BTW

Dit is de prijs van de totale training inclusief de manual en starterskit t.w.v. €149,- voor 75 behandelingen. Om je plaats te reserveren, vragen we een aanbetaling van 20% bij het boeken. Het resterende bedrag betaal je vijf werkdagen voor aanvang van de training per overboeking of met pin. Houd er rekening mee dat de genoemde prijs exclusief BTW is.

Get started

Natuurlijk willen we je graag ondersteunen bij de start van je Brow Styling Training. Daarom krijg je van ons een uitgebreid starterspakket wanneer je begint aan deze training, goed voor ongeveer 50 behandelingen.

Inhoud starterskit:

 • Flawlash Cleansing foam
 • Cleansing brush
 • Mascara brushes 25x
 • Microbrushes 100x
 • Lippencils 25x
 • Refectocil verf 2 kleuren
 • Refectocil anti oxidant
 • Refectocil tint remover
 • Mapping draad
 • Etui met wenkbrauwschaartje en pincetten
 • Verfbakje
 • Angled brush
 • Brow potlood

Optioneel: Wax starterskit voor € 79 ex. BTW (waarde €100)

Inhoud:

Een zwarte waxpot met binnencontainer, onze favoriete Gold Wax (voor gezicht én lichaam), voor- en nazorgproducten en 300 spatels.

Reviews

“Duidelijke uitleg. Neemt alle tijd voor je, ook veel goede tips wanneer iets niet gelijk lukt. Als heel prettig ervaren!”

Marielle / Academy

“Voor meisjes die cursist willen worden raad ik deze cursus echt aan! Zóveel persoonlijke begeleiding en aandacht, en vooral heel leerzaam.”

Rachel M. / Academy

“Weer zo prachtig gedaan door Miryam! Wakker worden en klaar is kees! Dankjewel![Feather lashes nieuwe set]”

Maud K. / Salon

“Ik heb een cursus gevolgd. De theorie was uitstekend uitgelegd. Tijdens de praktijk gaan ze alles stap voor stap doornemen met jou zodat je jou handeling goed kunt uitvoeren. Salon is lekker schoon en je word op een professionele manier behandeld. Ik zou het zeker aanraden!! Top!!”

Jani A. / Academy

“Super service ! Ondanks weinig tijd toch een plekje vrijmaken is natuurlijk top ?!!!”

Anne H. / Salon

“Ik had het geluk dat ik de enige cursist was die dag dus had privé les. Ik heb een superleuke morgen gehad met duidelijke en bondige maar zeer leerzame en gezellige uitleg. Ik ga het geleerde zeker gebruiken in mijn salon. Dik tevreden.”

Yvonne N. / Academy

aandacht

Geen volle zaal maar kleine groepen voor meer aandacht voor jouw leermoment.

online & op locatie

Zowel online of op locatie!

all you need

Bij elke training ontvang je een manual en starterkit t.w.v. €49,99.

cursistenvoordeel

Diploma binnen? Dan shop je bij ons de beste HQ products met extra voordeel.