Cursus Russian Volume Pro

Wil je je verder ontwikkelen als wimperstylist? Dan is de Russian Volume Professional Training een perfecte aanvulling. Deze training is uitsluitend bedoeld voor ervaren wimperstylisten.

 

Wat is Russian Volume Professional?

Wanneer je de klassieke one by one techniek beheerst, is het tijd voor de volgende stap; welkom in de wereld van volume lashing! Deze techniek is geïnspireerd op de Russische volume techniek en onze training richt zich op de kunst van de fan.

Een wimper fan is een waaier van extensions. Met behulp van een fijne diameter wimper leer je een 2-3-dimensionale fan maken die minder dan één klassieke wimpers weegt. Door gebruik te maken van deze techniek wordt niet alleen de natuurlijke beter beschermd, het geeft ook een dikkere en vollere wimperlijn. Voor deze techniek wordt gewerkt met de dunste en zachtste wimpers uit het Flawlash assortiment. Voor de toelating tot deze training, dien je aantoonbare ervaring als gecertificeerd wimperstylist te hebben.

Er zijn meerdere manieren om fans te creëren, daarom raden we aan om elke methode te perfectioneren.  Met volume zien klanten niet alleen een onmiddellijk verschil, maar voelen ze een verschil.

 

Russian Volume Pro. | De Training

Onze trainingsdagen zijn dinsdag en zaterdag. Bij inschrijving zullen wij contact opnemen over de beschikbare data en eventuele voorkeur.

Deze training bestaat uit 1 intensieve dag waar de 2D tm 6D lashes (4 technieken) worden behandeld. Uiteraard leert je ook verschillende creaties te maken en de refill behandelingen die hier bijhoren. Bij deze training hoort een manual waarin alle theorie beschreven wordt en een starterskit gevuld met hq producten uit ons eigen assortiment. Na het volgen van deze training en het behalen van je certificaat ben je een ware lashprofessional!

Voor de opleiding dien je zelf een model mee te nemen.

Voor wie?

Deze training is een ideale aanvulling voor in de salon wanneer je werkzaam bent als wimperstylist of schoonheidspecialist.

Totaalprijs

€295,- excl. BTW

Dit is de prijs van de totale training incl. de benodigdheden en starterskit t.w.v. €153,-. Een aanbetaling van €50,00 is vereist, je betaalt de rest bij aanvang van de training per overboeking of pin.

Totaalprijs €329,- excl. BTW

Dit is de prijs van de totale training inclusief de manual en starterskit t.w.v. €149,- voor 50 behandelingen. Een aanbetaling van 20% is vereist, je betaalt de rest bij aanvang van de training per overboeking of IDEAL.

Get started

We helpen je natuurlijk graag op weg en daarom ontvang je van ons een starterspakket bij aanvang van de Russian Volume Pro training, goed voor ca. 50 behandelingen.

Inhoud starterspakket:

 • Flawlash wimperextensions Volume  C krul lengte mix
 • Flawlash wimperextensions Volume D krul lengte mix
 • Strong tape rol
 • Soft tape rol
 • Oogpads
 • Tweezer recht
 • Tweezer gebogen
 • Flawlash glue
 • Air Blower
 • Lijm steen
 • Flawlash primer
 • Flawlash remover
 • Wimperborsteltjes
 • Wimperpallet
 • Tegoedbon 20% korting eerste webshop bestelling
 • Lash Foam

Met de kit kunnen ca. 50 behandelingen uitgevoerd worden.

Reviews

“Duidelijke uitleg. Neemt alle tijd voor je, ook veel goede tips wanneer iets niet gelijk lukt. Als heel prettig ervaren!”

Marielle / Academy

“Voor meisjes die cursist willen worden raad ik deze cursus echt aan! Zóveel persoonlijke begeleiding en aandacht, en vooral heel leerzaam.”

Rachel M. / Academy

“Weer zo prachtig gedaan door Miryam! Wakker worden en klaar is kees! Dankjewel![Feather lashes nieuwe set]”

Maud K. / Salon

“Ik heb een cursus gevolgd. De theorie was uitstekend uitgelegd. Tijdens de praktijk gaan ze alles stap voor stap doornemen met jou zodat je jou handeling goed kunt uitvoeren. Salon is lekker schoon en je word op een professionele manier behandeld. Ik zou het zeker aanraden!! Top!!”

Jani A. / Academy

“Super service ! Ondanks weinig tijd toch een plekje vrijmaken is natuurlijk top ?!!!”

Anne H. / Salon

“Ik had het geluk dat ik de enige cursist was die dag dus had privé les. Ik heb een superleuke morgen gehad met duidelijke en bondige maar zeer leerzame en gezellige uitleg. Ik ga het geleerde zeker gebruiken in mijn salon. Dik tevreden.”

Yvonne N. / Academy

aandacht

Geen volle zaal maar kleine groepen voor meer aandacht voor jouw leermoment.

online & op locatie

Zowel online of op locatie!

all you need

Bij elke training ontvang je een manual en starterkit t.w.v. €49,99.

cursistenvoordeel

Diploma binnen? Dan shop je bij ons de beste HQ products met extra voordeel.