Russian Volume Pro

Flawlash Russian Volume Professional Training: Neem de Volgende Stap in Je Wimpercarrière!

Wat houdt de Russian Volume Professional Training in?

Als je de klassieke one by one techniek onder de knie hebt, is het tijd voor de volgende stap in je wimperstyling avontuur. Welkom in de wereld van volume lashing! Deze geavanceerde techniek, geïnspireerd op de Russische volume techniek, draait om de kunst van het creëren van waaierachtige wimperextensions.

Een “fan” van wimperextensions is een waaier van extensions die wordt gecreëerd met behulp van extreem dunne wimperhaartjes. Met deze techniek leer je fans met 2 tot 3 dimensies te maken, en elke fan weegt minder dan één enkele klassieke wimper. Deze benadering biedt niet alleen meer bescherming aan de natuurlijke wimpers, maar zorgt ook voor een vollere en dikkere wimperlijn. Voor deelname aan deze training is aantoonbare ervaring als gecertificeerd wimperstylist vereist.

Er zijn meerdere methoden om fans te creëren, en we raden aan om elke techniek te beheersen. Wanneer klanten deze volumetechniek ervaren, merken ze niet alleen direct visueel verschil, maar voelen ze ook dat hun wimpers anders aanvoelen.

Details over de Russian Volume Professional Training:

Onze trainingsdagen zijn beschikbaar op dinsdag en zaterdag. Na inschrijving nemen wij contact met je op om beschikbare data te bespreken en om jouw eventuele voorkeuren in overweging te nemen.

Deze intensieve training beslaat slechts één dag, waarin je leert hoe je 2D tot 6D wimperfans moet maken (vier verschillende technieken) en diverse creaties kunt ontwerpen. We behandelen ook bijbehorende refill-behandelingen. Je ontvangt een uitgebreide handleiding waarin alle theoretische aspecten van de training worden besproken, evenals een starterskit gevuld met hoogwaardige producten uit ons eigen assortiment. Na het voltooien van deze training en het behalen van je certificaat, ben je een ware professional op het gebied van wimperextensions.

Voor deze opleiding dien je zelf een model mee te nemen.

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is een uitstekende aanvulling voor professionals die werkzaam zijn in een salon en zich bezighouden met wimperstyling of schoonheidsverzorging.

Totale Kosten:
€329,- exclusief BTW

Dit is de prijs voor de volledige training, inclusief alle benodigdheden en een starterskit ter waarde van €150,-. Om jouw plek in de training te reserveren, vragen wij een aanbetaling van 20%, het resterende bedrag kun je betalen bij aanvang van de training via overboeking of pinbetaling.

Totaalprijs €329,- excl. BTW

Dit is de prijs van de totale training inclusief de manual en starterskit t.w.v. €149,- voor 50 behandelingen. Om je plaats te reserveren, vragen we een aanbetaling van 20% bij het boeken. Het resterende bedrag betaal je vijf werkdagen voor aanvang van de training per overboeking of met pin. Houd er rekening mee dat de genoemde prijs exclusief BTW is.

Get started

Natuurlijk willen we je graag ondersteunen bij de start van je Russian Volume Professional Training. Daarom krijg je van ons een uitgebreid starterspakket wanneer je begint aan deze training, goed voor ongeveer 50 behandelingen.

Inhoud starterspakket:

 • Flawlash wimperextensions Volume  C krul lengte mix
 • Flawlash wimperextensions Volume D krul lengte mix
 • Strong tape rol
 • Soft tape rol
 • Oogpads
 • Tweezer recht
 • Tweezer gebogen
 • Flawlash glue
 • Air Blower
 • Lijm steen
 • Flawlash primer
 • Flawlash remover
 • Wimperborsteltjes
 • Wimperpallet
 • Tegoedbon 20% korting eerste webshop bestelling
 • Lash Foam

Met de kit kunnen ca. 50 behandelingen uitgevoerd worden.

Reviews

“Duidelijke uitleg. Neemt alle tijd voor je, ook veel goede tips wanneer iets niet gelijk lukt. Als heel prettig ervaren!”

Marielle / Academy

“Voor meisjes die cursist willen worden raad ik deze cursus echt aan! Zóveel persoonlijke begeleiding en aandacht, en vooral heel leerzaam.”

Rachel M. / Academy

“Weer zo prachtig gedaan door Miryam! Wakker worden en klaar is kees! Dankjewel![Feather lashes nieuwe set]”

Maud K. / Salon

“Ik heb een cursus gevolgd. De theorie was uitstekend uitgelegd. Tijdens de praktijk gaan ze alles stap voor stap doornemen met jou zodat je jou handeling goed kunt uitvoeren. Salon is lekker schoon en je word op een professionele manier behandeld. Ik zou het zeker aanraden!! Top!!”

Jani A. / Academy

“Super service ! Ondanks weinig tijd toch een plekje vrijmaken is natuurlijk top ?!!!”

Anne H. / Salon

“Ik had het geluk dat ik de enige cursist was die dag dus had privé les. Ik heb een superleuke morgen gehad met duidelijke en bondige maar zeer leerzame en gezellige uitleg. Ik ga het geleerde zeker gebruiken in mijn salon. Dik tevreden.”

Yvonne N. / Academy

aandacht

Geen volle zaal maar kleine groepen voor meer aandacht voor jouw leermoment.

online & op locatie

Zowel online of op locatie!

all you need

Bij elke training ontvang je een manual en starterkit t.w.v. €49,99.

cursistenvoordeel

Diploma binnen? Dan shop je bij ons de beste HQ products met extra voordeel.