Henna Brow stylist

Brow chica wow wow!

 

De trend van dit moment, Henna Brow styling! Volg onze training en begin zelf als Henna Brow stylist.
De training duurt 1 dagdeel, vol advies, gezelligheid & kennis! Lees wat het inhoudt en bekijk de aankomende beschikbare data.

Wat is Henna Brow styling?

Met Henna vullen we de wenkbrauwen op om ze te later herleven. Deze methode is zeer geschikt voor mensen met micro pigmentatie, grijze wenkbrauwen of permanente make-up. Houdt normale wenkbrauw verf niet? Dan is Henna de uitkomst.

Henna is een natuurlijk product, vrij van zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide. Daardoor is het risico op een bepaalde vormen van allergie veel lager. Geweldig toch om aan je klanten te introduceren? The summer is coming, boek een cursus & make your customers happy!

Hoe werkt de behandeling?

Wat leer je tijdens de training?

Deze training bestaat uit 1 intensieve dag waar de Henna brow technieken worden behandeld. Je leert het stylen en shapen en kleuren met 100% natuurlijke henna. De basis in de kleuren maar ook het mengen van kleuren. Uiteraard leer je ook brow mapping te maken en de nazorg die hier bijhoort. Bij deze training krijg je een manual waarin alle theorie beschreven wordt en een starterskit gevuld met high quality producten uit ons eigen assortiment en de Brazilian Brows henna. Na het volgen van deze training en het behalen van je certificaat ben je een ware henna browprofessional!

Voor de opleiding dien je zelf een model mee te nemen.

Voor wie?

Deze training is een ideale aanvulling voor in de salon wanneer je werkzaam bent als wimperstylist of schoonheidspecialist. Heb je nog weinig ervaring met wenkbrauwstyling? Volg dan eerst de cursus Brow Stylist.

Of je nu een salon hebt of vanuit huis styled, Henna brow styling is een geweldige aanvulling voor je als stylist. Denk aan combi-deals samen met extensions! Summer is coming..we all want to look pretty!

IT’S ALL ABOUT YOU!

De cursus van een dagdeel wordt gegeven door een van de master trainers van Flawlash en bestaat uit een groepje van maximaal 2 cursisten om te garanderen dat je voldoende aandacht krijgt tijdens de training.  Het eerste uur bestaat uit theorie, daarna ga je aan de slag op één model. Je model regel je zelf.
Tijdens de cursus werk je met onze eigen Flawlash private label producten. Dit zijn exclusieve high quality  producten voor het beste resultaat voor jouw klanten.

WE’LL GET YOU THERE!

Ook na de training zul je veel moeten oefenen. Kom je ergens niet uit? No stress! `Na de training krijg je maar liefst 6 maanden coaching. Stel al je vragen via de app en stuur foto’s ter beoordeling.

Totaalprijs €349,- excl. BTW

Dit is de prijs van de totale training inclusief de benodigdheden en incl. starterskit t.w.v. €99,- voor 75 behandelingen. Om je plaats te reserveren, vragen we een aanbetaling van 20% bij het boeken. Het resterende bedrag betaal je vijf werkdagen voor aanvang van de training per overboeking of met pin. Houd er rekening mee dat de genoemde prijs exclusief BTW is.

Get started

Bij deze training ontvang je een uitgebreide manual waarin alle theorie beschreven wordt en een starterskit gevuld met HQ producten uit ons eigen assortiment.

Inhoud starterskit:

  • 2 x Brazilian Brow Henna
  • Tweezer
  • Wenkbrauwschaar
  • Wenkbrauwpotlood
  • Angled brow brush
  • Henna meng glas
  • Garen
  • Brow brushes
  • Brow cleansing foam
  • Brow celansing brush

Het starterkit is goed voor ca. 75 behandelingen

Reviews

“Duidelijke uitleg. Neemt alle tijd voor je, ook veel goede tips wanneer iets niet gelijk lukt. Als heel prettig ervaren!”

Marielle / Academy

“Voor meisjes die cursist willen worden raad ik deze cursus echt aan! Zóveel persoonlijke begeleiding en aandacht, en vooral heel leerzaam.”

Rachel M. / Academy

“Weer zo prachtig gedaan door Miryam! Wakker worden en klaar is kees! Dankjewel![Feather lashes nieuwe set]”

Maud K. / Salon

“Ik heb een cursus gevolgd. De theorie was uitstekend uitgelegd. Tijdens de praktijk gaan ze alles stap voor stap doornemen met jou zodat je jou handeling goed kunt uitvoeren. Salon is lekker schoon en je word op een professionele manier behandeld. Ik zou het zeker aanraden!! Top!!”

Jani A. / Academy

“Super service ! Ondanks weinig tijd toch een plekje vrijmaken is natuurlijk top ?!!!”

Anne H. / Salon

“Ik had het geluk dat ik de enige cursist was die dag dus had privé les. Ik heb een superleuke morgen gehad met duidelijke en bondige maar zeer leerzame en gezellige uitleg. Ik ga het geleerde zeker gebruiken in mijn salon. Dik tevreden.”

Yvonne N. / Academy

aandacht

Geen volle zaal maar kleine groepen voor meer aandacht voor jouw leermoment.

online & op locatie

Zowel online of op locatie!

all you need

Bij elke training ontvang je een manual en starterkit t.w.v. €49,99.

cursistenvoordeel

Diploma binnen? Dan shop je bij ons de beste HQ products met extra voordeel.