Combi cursus | Lash lift en Brow lamination

Twee certificaten halen tijdens 1 trainingsdag? Dat kan tijdens onze combi trainingen. Bereid je voor op een intensieve, maar super leuke en interessante dag!

 

Browlift

We trainen je met diverse technieken en we behandelen tevens welke nazorg je de klanten dient mee te geven + overige informatie over wenkbrauwverzorging. Hygiëne en veiligheid staat voorop, wat je kanten tevens waarderen!

Wat wordt er o.a. behandeld?:

 Theorie & praktijk
 Contra indicaties (wanneer pas je de behandeling wel/niet toe)
Product- en materiaalkennis
Hygiëne, verzorging & nazorg
 Demonstratie Brow Lift op model
 Patch test
 Zelf Brow Lift toepassen op model (neem zelf een model mee)

Ben je al werkzaam als lash-, browstylist of als schoonheidsspecialist en wil je deze behandeling ook aan kunnen bieden? Bij ons volg je de training in 1 dagdeel. We sluiten de opleiding af met een erkend certificaat. Let op: deze cursus is zowel voor starters als voor ervaren wenkbrauwstylistes!


Lash lift

LVL staat voor Lash Volume Lift en het is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. Bij de LVL-behandeling worden de wimpers vanaf de wortel gelift en hierdoor zien de wimpers er langer en dikker uit.

De LVL training duurt 1 dagdeel en op deze dag wordt ook het examen afgelegd. Je dient voor deze training een model mee te nemen.

De producten komen uitgebreid aan bod en tijdens de training leer je hoe hier mee te werken. Uiteindelijk ga je het model voorzien van een Lash Volume Lift behandeling.

Je leert hoe de theorie achter de LVL behandeling en als extra service leer je bij ons ook hoe je wimpers moet verven.

 

Totaalprijs €449,- excl. BTW

De ideale combi training! Schrijf je in voor onze complete training, inclusief benodigdheden. Betaal een aanbetaling van 20% en het resterende bedrag 5 werkdagen vóór aanvang van de training via overboeking of pin.

Get started

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en incl  uitgebreide starterskit. Verder ontvang je een manual op usb en natuurlijk 2 certificaten!  De exacte duur van de training is afhankelijk van de combi die gekozen wordt.

We helpen je natuurlijk graag op weg en daarom ontvang je van ons een starterspakket bij aanvang van de Combi Training. Met onze Flawlash Starterskit voor de combi training kun je direct van start!

Reviews

“Duidelijke uitleg. Neemt alle tijd voor je, ook veel goede tips wanneer iets niet gelijk lukt. Als heel prettig ervaren!”

Marielle / Academy

“Voor meisjes die cursist willen worden raad ik deze cursus echt aan! Zóveel persoonlijke begeleiding en aandacht, en vooral heel leerzaam.”

Rachel M. / Academy

“Weer zo prachtig gedaan door Miryam! Wakker worden en klaar is kees! Dankjewel![Feather lashes nieuwe set]”

Maud K. / Salon

“Ik heb een cursus gevolgd. De theorie was uitstekend uitgelegd. Tijdens de praktijk gaan ze alles stap voor stap doornemen met jou zodat je jou handeling goed kunt uitvoeren. Salon is lekker schoon en je word op een professionele manier behandeld. Ik zou het zeker aanraden!! Top!!”

Jani A. / Academy

“Super service ! Ondanks weinig tijd toch een plekje vrijmaken is natuurlijk top ?!!!”

Anne H. / Salon

“Ik had het geluk dat ik de enige cursist was die dag dus had privé les. Ik heb een superleuke morgen gehad met duidelijke en bondige maar zeer leerzame en gezellige uitleg. Ik ga het geleerde zeker gebruiken in mijn salon. Dik tevreden.”

Yvonne N. / Academy

aandacht

Geen volle zaal maar kleine groepen voor meer aandacht voor jouw leermoment.

online & op locatie

Zowel online of op locatie!

all you need

Bij elke training ontvang je een manual en starterkit t.w.v. €49,99.

cursistenvoordeel

Diploma binnen? Dan shop je bij ons de beste HQ products met extra voordeel.