One by One en Brow lift

Twee certificaten halen tijdens 1 trainingsdag? Dat kan tijdens onze combi trainingen. Bereid je voor op een intensieve, maar super leuke en interessante dag!

 

One by One

Met de One by One Artist training kun je direct en vol zelfvertrouwen aan de slag als Lashartist. De training bestaat uit 1 dag en deze One by One training is de belangrijkste basistraining op het gebied van wimperextensions. De dag bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte, alle ins en outs die je moet weten, komen aan bod. Na het behalen van je certificaat ben je in staat om geheel zelfstandig klanten te voorzien van wimperextensions volgens de klassieke one by one techniek. Je kunt advies geven en eventuele problemen oplossen.


Browlift

We trainen je met diverse technieken en we behandelen tevens welke nazorg je de klanten dient mee te geven + overige informatie over wenkbrauwverzorging. Hygiene en veiligheid staat voorop, wat je kanten tevens waarderen!

Wat wordt er o.a. behandeld?:

 Theorie & praktijk
 Contra indicaties (wanneer pas je de behandeling wel/niet toe)
 Product- en materiaalkennis
• Brow mapping
 Hygiene en verzorging & nazorg
 Demonstratie Brow Lift op model
 Patch test
 Zelf Brow Lift toepassen op model (neem zelf een model mee)

Ben je al werkzaam als lash-, browstylist of als schoonheidsspecialist en wil je deze behandeling ook aan kunnen bieden? Bij ons volg je de training in 1 dagdeel. We sluiten de opleiding af met een erkend certificaat. Let op: deze cursus is zowel voor starters als voor ervaren wenkbrauwstylistes!

Totaalprijs €550,- excl. BTW

Dit is de prijs van de totale training incl. de benodigdheden. Een aanbetaling van €50,00 is vereist, je betaalt de rest bij aanvang van de training per overboeking of pin.

Get started

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw en incl  uitgebreide starterskit. Verder ontvang je een manual op usb en natuurlijk 2 certificaten!  De exacte duur van de training is afhankelijk van de combi die gekozen wordt.

We helpen je natuurlijk graag op weg en daarom ontvang je van ons een starterspakket bij aanvang van de Combi Training. Met onze Flawlash Starterskit voor de combi training kun je direct van start!

Reviews

“Duidelijke uitleg. Neemt alle tijd voor je, ook veel goede tips wanneer iets niet gelijk lukt. Als heel prettig ervaren!”

Marielle / Academy

“Voor meisjes die cursist willen worden raad ik deze cursus echt aan! Zóveel persoonlijke begeleiding en aandacht, en vooral heel leerzaam.”

Rachel M. / Academy

“Weer zo prachtig gedaan door Miryam ? Wakker worden en klaar is kees! Dankjewel ?[Feather lashes nieuwe set]”

Maud K. / Salon

“Ik heb een cursus gevolgd. De theorie was uitstekend uitgelegd. Tijdens de praktijk gaan ze alles stap voor stap doornemen met jou zodat je jou handeling goed kunt uitvoeren. Salon is lekker schoon en je word op een professionele manier behandeld. Ik zou het zeker aanraden!! Top!!”

Jani A. / Academy

“Super service ! Ondanks weinig tijd toch een plekje vrijmaken is natuurlijk top ?!!!”

Anne H. / Salon

“Ik had het geluk dat ik de enige cursist was die dag dus had privé les. Ik heb een superleuke morgen gehad met duidelijke en bondige maar zeer leerzame en gezellige uitleg. Ik ga het geleerde zeker gebruiken in mijn salon. Dik tevreden.”

Yvonne N. / Academy

aandacht

Geen volle zaal maar kleine groepen voor meer aandacht voor jouw leermoment.

online & op locatie

Zowel online of op locatie!

all you need

Bij elke training ontvang je een manual en starterkit t.w.v. €49,99.

cursistenvoordeel

Diploma binnen? Dan shop je bij ons de beste HQ products met extra voordeel.