Opleiding Allround Lash Stylist

De Allround Lash en Brow Artist opleiding bij Flawlash biedt een uitgebreid en exclusief programma voor ambitieuze individuen die een succesvolle carrière willen opbouwen in de wimper- en wenkbrauwindustrie. Deze opleiding omvat acht verschillende trainingen, waardoor je maar liefst acht certificaten kunt behalen. Hier is een overzicht van wat de opleiding inhoudt:

1. One by One: Deze training is de basis voor wimperextensions en stelt je in staat om direct als Lash Artist aan de slag te gaan.

2. LVL (Lash Volume Lift):*Ee behandeling waarmee natuurlijke wimpers worden gelift en een langere, gekrulde uitstraling krijgen.

3. Russian Volume:*Hier leer je de kunst van het maken van prachtige volume fans voor een dikkere en vollere wimperlijn.

4. Browstyling: Ontdek hoe je perfecte wenkbrauwen kunt creëren door middel van modelleren, kleuren en stylen.

5. Henna Brow Stylist: Leer alles over de trendy Henna Brow styling tijdens deze 1-daagse training.

6. Brow Lamination: Brow lift of Brow lamination is een opkomende trend om wenkbrauwen permanent te stylen.

7. Salon Management: Deze cursus behandelt essentiële aspecten van het starten en beheren van een salon of bedrijf.

8. Instabranding voor je business: Ontdek hoe je Instagram effectief kunt gebruiken voor een sterke klantrelatie en winst.

Deze opleiding biedt hoogwaardige trainingen en certificaten en wordt gegeven door ervaren professionals. De prijs voor de volledige opleiding is exclusief btw en bedraagt €2000,-.

Ben je klaar om je passie om te zetten in een carrière? Kies voor kwaliteit en schrijf je in voor de Allround Lash en Brow Artist opleiding bij Flawlash.

Totaalprijs €999,- excl. BTW

Volg je de opleiding Allround lash artist, dan kies je voor kwaliteit en een exclusieve, voordelige prijs. In plaats van € 1077(ex btw) betaal je slechts € 999,-(excl. btw) voor 3 PRIVE trainingen inclusief Allround Lash Artist certificaat. Om je plaats te reserveren, vragen we een aanbetaling van 50% bij het boeken. Het resterende bedrag betaal je vijf werkdagen voor aanvang van de eerste training per overboeking of met pin. Houd er rekening mee dat de genoemde prijs exclusief BTW is.Een uitgebreide luxe starterskit en handleiding voor alle behandelingen is inbegrepen.

Get started

Onze Allround Lash Artist-training omvat uitgebreide handleidingen waarin alle theoretische informatie wordt behandeld, evenals een luxe starterskit die is gevuld met hoogwaardige producten uit ons eigen assortiment. Deze kit bevat alle benodigdheden voor de verschillende behandelingen, waardoor je zelfs na de training direct aan de slag kunt. Je ontvangt één certificaat voor het succesvol afronden van de training. Hier is een overzicht van de inhoud van de starterskit:

Basics:
– Flawlash Cleansing Foam (2x)
– Cleansing Brush (1x)
– Strong Tape (1x)
– Soft Tape (1x)
– Eyepads (20x)
– Mascara Brushes (100x)
– Micro Brushes (100x)
– Lip Pencils (50x)
– Flawlash Glue
– Air Blower
– Lijmsteen
– Glue Stone
– Flawlash Primer
– Flawlash Remover
– Lash Palette
– Glue Stone
– Waardecheque met 25% korting op je online bestelling

One by One:
– 1xTweezer recht
– 1xTweezer gebogen
– 1x doosje Classic lashes C-krul
– 1x doosje Classic lashes D-krul

Russian Volume:
– 1xVolume Tweezer
– 1x doosje Volume lashes C-krul
– 1x doosje Volume lashes D-krul

Lash Volume Lift:

– 1x Lash lift folie
– 1 xFixing Lotion
– 1x Setting Lotion
– 1x Nourishing oil
– Lash Tool
– 1xLVL Siliconen Pads maat s, m, m1,m2 en L
– Flawlash Glue

Dit uitgebreide assortiment biedt alles wat je nodig hebt om professioneel aan de slag te gaan als Allround Lash Artist, inclusief de benodigdheden voor verschillende behandelingen.

Reviews

“Duidelijke uitleg. Neemt alle tijd voor je, ook veel goede tips wanneer iets niet gelijk lukt. Als heel prettig ervaren!”

Marielle / Academy

“Voor meisjes die cursist willen worden raad ik deze cursus echt aan! Zóveel persoonlijke begeleiding en aandacht, en vooral heel leerzaam.”

Rachel M. / Academy

“Weer zo prachtig gedaan door Miryam! Wakker worden en klaar is kees! Dankjewel![Feather lashes nieuwe set]”

Maud K. / Salon

“Ik heb een cursus gevolgd. De theorie was uitstekend uitgelegd. Tijdens de praktijk gaan ze alles stap voor stap doornemen met jou zodat je jou handeling goed kunt uitvoeren. Salon is lekker schoon en je word op een professionele manier behandeld. Ik zou het zeker aanraden!! Top!!”

Jani A. / Academy

“Super service ! Ondanks weinig tijd toch een plekje vrijmaken is natuurlijk top ?!!!”

Anne H. / Salon

“Ik had het geluk dat ik de enige cursist was die dag dus had privé les. Ik heb een superleuke morgen gehad met duidelijke en bondige maar zeer leerzame en gezellige uitleg. Ik ga het geleerde zeker gebruiken in mijn salon. Dik tevreden.”

Yvonne N. / Academy

aandacht

Geen volle zaal maar kleine groepen voor meer aandacht voor jouw leermoment.

online & op locatie

Zowel online of op locatie!

all you need

Bij elke training ontvang je een manual en starterkit t.w.v. €49,99.

cursistenvoordeel

Diploma binnen? Dan shop je bij ons de beste HQ products met extra voordeel.