Salon management

Wil jij je eigen salon opzetten als lash,- of browstylist? Maar vind je het best ingewikkeld om van start te gaan? Onze Flawlash salon management training is speciaal ontwikkeld voor jou!

Wat is salon management?

Onder salon management verstaan wij het runnen van je eigen salon. Hoe ga je van start? Aan welke eisen moet je voldoen? Heb je nagedacht over een passende naam voor je business die uniek is en goed vindbaar? Ga je een ondernemersplan schrijven of een business canvas? Hoe bepaal je je prijs? Hoe zorg je voor terugkerende klanten?

Al deze vragen hebben te maken met salon management en tijdens onze training komen alle aspecten van ondernemen aan bod! Onze salon management training is speciaal ontwikkeld voor wimper,- en wenkbrauwstylisten. Na het volgen van deze training heb je voldoende kennis en inspiratie om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan.

Trainingsdag

De training begint om 9.00 uur en zal van start gaan met een uitgebreide kennismaking. Wij vinden het belangrijk om jou te leren kennen, zodat we je kunnen begeleiden in het starten van een eigen onderneming. De grootste succesfactor en je ultieme unique selling point ben je namelijk zelf!
De training is een mix van theorie, praktijk en het delen van ervaring. De opzet is interactief en op een laagdrempelige manier gaan we je uitdagen om je plannen concreet te maken.

Wanneer je de salon management training hebt gevolgd, ontvang je van ons het Flawlash certificaat en kun je direct starten met je eigen salon.

Wat leer je tijdens de Salon management training?

Wij vinden het belangrijk dat je voldoende kennis van ondernemen in huis hebt, voordat je aan de slag gaat met het opzetten van een salon. Daarom hebben wij veel tijd gestoken in het ontwikkelen van deze training. De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere:

  • Het starten van een onderneming
  • Het ondernemingsplan
  • Tips om een echte #girlboss te worden
  • Je onderneming op internet
  • Waar moet je aan denken bij het opzetten van een salon

Voor wie?

Deze training is geschikt voor iedereen die aan de slag wil als wimper,- of wenkbrauwstylist. We gaan aan de slag met je ondernemersplan en aan de hand van voorbeelden uit de praktijk delen we onze ervaring. Daag jezelf uit en til je skills next level, maak van je bedrijf serious business!

 

Totaalprijs €295,- excl. BTW

Dit is de prijs van de totale training inclusief de benodigdheden. Een aanbetaling van €50,00 is vereist, je betaalt de rest bij aanvang van de training per overboeking of pin.

Get started

Inhoud salon management in het kort:

  • Het starten van een onderneming
  • Het ondernemingsplan
  • Tips om een echte #girlboss te worden
  • Je onderneming op internet
  • Waar moet je aan denken bij het opzetten van een salon

Na het afronden van deze cursus ontvang je een Salon Management certificaat, and you can get started!

Reviews

“Duidelijke uitleg. Neemt alle tijd voor je, ook veel goede tips wanneer iets niet gelijk lukt. Als heel prettig ervaren!”

Marielle / Academy

“Voor meisjes die cursist willen worden raad ik deze cursus echt aan! Zóveel persoonlijke begeleiding en aandacht, en vooral heel leerzaam.”

Rachel M. / Academy

“Weer zo prachtig gedaan door Miryam! Wakker worden en klaar is kees! Dankjewel![Feather lashes nieuwe set]”

Maud K. / Salon

“Ik heb een cursus gevolgd. De theorie was uitstekend uitgelegd. Tijdens de praktijk gaan ze alles stap voor stap doornemen met jou zodat je jou handeling goed kunt uitvoeren. Salon is lekker schoon en je word op een professionele manier behandeld. Ik zou het zeker aanraden!! Top!!”

Jani A. / Academy

“Super service ! Ondanks weinig tijd toch een plekje vrijmaken is natuurlijk top ?!!!”

Anne H. / Salon

“Ik had het geluk dat ik de enige cursist was die dag dus had privé les. Ik heb een superleuke morgen gehad met duidelijke en bondige maar zeer leerzame en gezellige uitleg. Ik ga het geleerde zeker gebruiken in mijn salon. Dik tevreden.”

Yvonne N. / Academy

aandacht

Geen volle zaal maar kleine groepen voor meer aandacht voor jouw leermoment.

online & op locatie

Zowel online of op locatie!

all you need

Bij elke training ontvang je een manual en starterkit t.w.v. €49,99.

cursistenvoordeel

Diploma binnen? Dan shop je bij ons de beste HQ products met extra voordeel.