Afspraak

We love to keep it personal! 

Bij Flawlash kiezen we ervoor om samen met jou een geschikt moment te vinden voor jouw training of PMU-behandeling. Persoonlijke aandacht en het creëren van unieke beauty vibes staan bij ons voorop. We begrijpen dat iedereen een eigen schema heeft, en daarom willen we het plannen van jouw afspraak zo soepel en aangepast mogelijk maken.

Op onze contactpagina kun je niet alleen jouw voorkeur aangeven voor een dag, tijd en eventuele specifieke datum, maar ook specifiek aangeven voor welke dienst je een afspraak wilt maken. Of je nu komt voor een persoonlijke trainingssessie of een PMU-behandeling, we zorgen ervoor dat jouw ervaring helemaal op maat is gemaakt.

Zodra we jouw verzoek ontvangen, nemen we persoonlijk contact met je op om de details af te stemmen en een afspraak te bevestigen die perfect aansluit bij jouw wensen en onze beschikbaarheid.

Bij Flawlash geloven we in de kracht van persoonlijk contact en het leveren van diensten die jouw unieke beauty vibes versterken. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan jouw persoonlijke doelen!