Wenkbrauw behandelingen

Henna brows

De trend op het gebied van browstyling.  Wil jij ook langdurig perfecte wenkbrauwen zonder elke dag druk te zijn met bijtekenen en aanbrengen van wenkbrauwmake-up? Dan is deze behandeling dan precies wat je zoekt.

Wat zijn henna brows

De henna brow behandeling gaat in de eerste plaats om verven van de wenkbrauwhaartjes. Eigenlijk net als bij verven met regular wenkbrauwverf. De henna waarmee gewerkt wordt, blijft echter ook op de huid zitten, tot maar liefst 14 dagen, waardoor het resultaat langer zichtbaar is. Met henna brows is het mogelijk om een strakkere en donkerder vorm te creëren. Hierdoor is het dragen van wenkbrauwmake-up niet meer nodig.

Welke kleuren zijn er

Flawlash werkt met het prachtige merk Brazilian Brows. Deze producten bestaan voor maar liefst 97% uit henna! Er zit altijd een kleur bij die bij je past, want er is keuze uit zes kleuren: black, brown, dark chestnut, medium chestnut, dark blonde en medium blonde. Toch zal elke kleur bij iedereen weer anders uitpakken, afhankelijk van jouw huidtype. We raden je dan ook aan om je wensen te bespreken met de specialist. Zij kan je ook vertellen wat de te verwachten resultaten zijn.

De behandeling

Je kunt kiezen bij ons kiezen uit de behandelingen Henna Brow Tinting (€19,-) en Henna Brow Treatment (€34,-).

Bij Henna Brow Tinting worden de wenkbrauwen geverfd in 1 van de 6 kleuren uit het assortiment. Voor het meest langdurige resultaat kan gekozen worden voor een inwerktijd van 20 minuten. Dit geeft ook meteen het meest ‘heftige’ resultaat. Liever iets minder donker? Dan kan er gekozen worden voor een kortere inwerktijd. De zichtbaarheid zal steeds meer vervagen. De eerste 1-2 dagen kan het resultaat heftig zijn.  Deze behandeling duurt 45 min.

Bij de Henna Brow Treatment worden de wenkbrauwen behalve geverfd ook in vorm gebracht. Door middel van browmapping en shaping (waxen en epileren) kunnen we de perfecte creëren. Hierna wordt de henna aangebracht en kan er gekozen worden voor een maximale inwerktijd van 15 minuten. De totale behandeling duurt 60 min.

Voor wie is de behandeling geschikt

Eigenlijk zijn Henna Brows geschikt voor iedereen, maar er zijn een aantal situaties waarin de behandeling af te raden is;

 • Bij een erg vette huid. De henna verdwijnt dan helaas snel van de huid
 • Als je zeer blonde wenkbrauwen hebt, of een heel lichte huid
 • Wanneer je huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen
 • Als je allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauwverf
 • Wanneer je ooit een allergie hebt gekregen na het aanbrengen van een henna tatoeage
 • Als je na de behandeling van plan bent om heel veel in de zon te gaan
 • Als je zwanger bent

Patchtest

Bij twijfel raden we je altijd aan om een patchtest te doen. Je kunt hiervoor op afspraak langskomen in de salon, alvorens je een afspraak maakt voor Henna Brows. Bij de patchtest brengen we een kleine hoeveelheid hennapasta aan op je pols, treedt er binnen 48 uur geen reactie op, dan kan de behandeling veilig uitgevoerd worden.

Aftercare

Wij raden je aan om je wenkbrauwen tot 24 uur na het aanbrengen van de henna niet te reinigen. Wil je zo lang mogelijk resultaat van je Henna Brows? Dan adviseren we je om geen gebruik te maken van olierijke producten, scrubs en peelings. Vermijd ook zoveel mogelijk de zon, zonnebank en water.

Microblading wenkbrauwen

 

Wat is microblading?

Microblading is dé nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Met microblading kunnen we de perfecte en meest natuurlijke wenkbrauw creëren. We tekenen elk haartje individueel met een microblading-blade en kiezen dezelfde kleur pigment als de natuurlijke wenkbrauw haren, zodat we het meest natuurlijke resultaat krijgen. We kijken hierbij naar de vorm van het gezicht en volgen de eigen haargroei richting.

 

Waarom microblading?

 • Je bent het zat om iedere dag je wenkbrauwen te tekenen.
 • Je wilt dat je wenkbrauwen er altijd goed uitzien; Wanneer je net wakker bent, op vakantie en zelfs tijdens het sporten!
 • Elk haartje dat mist, wordt individueel getekend. Deze manier van brow styling zorgt voor het meest natuurlijke effect.
 • Microblading geeft een open blik en kan een liftend effect geven.

Duurzaamheid van microblading

De houdbaarheid van het pigment hangt af van huidtype en levenswijze (veel zonnen, cosmetische behandelingen enz.).
Wij geven onze klanten mee dat de resultaten zichtbaar blijven tussen de 1- 3 jaar. Ongeveer een maand na de eerste behandeling kan een touch-up uitgevoerd worden, hierbij worden eventuele minder goed gepakte gedeeltes bijgewerkt. Wij raden een jaarlijkse touch-up behandeling aan om het mooiste resultaat te behouden.

De procedure

Het is voor ons van groot belang om duidelijk inzicht te hebben in de wensen en verwachtingen van de klant. Voordat we van start gaan met de behandeling, volgen we dan ook onderstaande procedure:

In een intakegesprek bespreken we eerst de wensen van de klant en kijken we naar de conditie van de eigen wenkbrauwen. Daarna tekenen we de wenkbrauwen met een potlood net zolang tot de klant helemaal tevreden is. Door middel van een fotoprogramma kijken we of de wenkbrauwen symmetrisch zijn. We kiezen de kleur die het beste bij de eigen haarkleur en huidskleur past. De behandeling duurt ongeveer 2 uur en na de behandeling zullen de wenkbrauwen nog een beetje rood zijn. Deze roodheid na de behandeling verdwijnt binnen een dag.

Veiligheid

Safety first! Veiligheid en gezondheid van de klant staat bij ons voorop. Wij zijn hierin gebonden aan bepaalde richtlijnen, die wij strikt naleven en waar elke salonmedewerker zich aan dient te houden. Voor de behandeling gebruiken we alleen goedgekeurde pigmenten (geen giftige stoffen en hypoallergene pigmenten) en voor iedere klant wordt een nieuw mesje gebruikt.

We doen alles volgens de hygiënische standaards en regels van de GGD en tevens zijn wij in het bezit van een geldige vergunning van de GGD.

 


Epileren

Zie wat een mooi gevormde wenkbrauw met je gezicht doet! Onze speciale 3-stap’s techniek geeft je de ideale wenkbrauwvorm voor je gezicht. Voor elk oog houden we rekening met je gelaatstrekken, zodat je de juiste wenkbrauwvorm krijgt die bij je botstructuur past. Klaar voor stralende wenkbrauwen!

Overbodige haartjes epileren we weg, en je wenkbrauwen zijn weer helemaal ‘ON FLEEK’!


Brow treatment by Flawlash

De Flawlash BROW TREATMENT is de snelste en meest complete manier om je favoriete features niet alleen te fatsoeneren, maar zelfs te perfectioneren. Wil je een grotere oogopslag of je algehele look een lift geven? Na deze behandeling zie je er mooi en verzorgd uit!

Je wenkbrauwen worden compleet onder handen genomen door onze professional ‘brow expert’, inclusief waxen, verven en epileren. Tevens wordt uitgebreid advies gegeven over hoe jij wenkbrauwen zelf kunt bijwerken!


Waxbehandeling wenkbrauwen

De wenkbrauwwax van Flawlash is de snelste manier om je favoriete features niet alleen te fatsoeneren, maar zelfs te perfectioneren. Wil je een grotere oogopslag of je algehele look een lift geven? Na deze behandeling zie je er mooi en verzorgd uit.


Verven van je wenkbrauwen

Word wakker met make-up! Met een vleugje kleur zien je wenkbrauwen en wimpers er natuurlijker en voller uit, voor een perfect en prachtig resultaat! De brow- stylisten van Flawlash geven je wenkbrauwen en wimpers een mooi kleurtje zodat ze van licht en dun naar vol en gezond.


Brow Styling

Flawlash is hét adres voor eyecatching wenkbrauwen. Als officiële brow stylist houden wij voornamelijk van tailor-made, wij geloven niet in sjablonen. We zoeken graag naar de perfecte vorm, om jouw gezicht zo mooi mogelijk te laten uitkomen. Door middel van waxen, met een zeer milde wax die alleen aan de haartjes hecht en niet aan de huid. Voor het pijnloos en doeltreffend verwijderen van zelfs de kleinste donshaartjes.

Zijn je wenkbrauwen erg verschillend van vorm? Dan gaan we meestal uit van de breedste wenkbrauw, en stellen we een groeiplan op om de andere wenkbrauw in dezelfde vorm te laten terug groeien. We epileren in ieder geval nooit meer dan nodig is en gaan voor een mooi resultaat op de lange termijn. Houd je meer van een andere vorm, niet volgens de laatste trends? Geen probleem. uiteindelijk gaat het erom dat jij jezelf mooi vindt.

Reviews

“Duidelijke uitleg. Neemt alle tijd voor je, ook veel goede tips wanneer iets niet gelijk lukt. Als heel prettig ervaren!”

Marielle / Academy

“Voor meisjes die cursist willen worden raad ik deze cursus echt aan! Zóveel persoonlijke begeleiding en aandacht, en vooral heel leerzaam.”

Rachel M. / Academy

“Weer zo prachtig gedaan door Miryam! Wakker worden en klaar is kees! Dankjewel![Feather lashes nieuwe set]”

Maud K. / Salon

“Ik heb een cursus gevolgd. De theorie was uitstekend uitgelegd. Tijdens de praktijk gaan ze alles stap voor stap doornemen met jou zodat je jou handeling goed kunt uitvoeren. Salon is lekker schoon en je word op een professionele manier behandeld. Ik zou het zeker aanraden!! Top!!”

Jani A. / Academy

“Super service ! Ondanks weinig tijd toch een plekje vrijmaken is natuurlijk top ?!!!”

Anne H. / Salon

“Ik had het geluk dat ik de enige cursist was die dag dus had privé les. Ik heb een superleuke morgen gehad met duidelijke en bondige maar zeer leerzame en gezellige uitleg. Ik ga het geleerde zeker gebruiken in mijn salon. Dik tevreden.”

Yvonne N. / Academy

online boeken

Boek online je salonbehandeling, bij je eigen stylist in onze online agenda.

hq products

Onze productlijn is HQ - dat wil zeggen, alleen de hoogste kwaliteit, zonder toevoegingen.

meer dan lashes

Niet alleen de mooiste lashes & brows in town, maar ook voor fillers, Lash Lifting & skinboosters kun je bij ons terecht.

online shoppen

Voor accessoires, pre- & aftercare kun je ook makkelijk online je bestelling plaatsen. Verzenden of afhalen kan allebei!