Informatie Wimperbehandelingen

One by One wimperextensions

 

One by One houdt in, zoals de naam al doet zeggen, dat we op bijna elke eigen wimper een wimperextension zetten. Deze speciale techniek kost wat meer tijd en moeite dan andere technieken, maar het resultaat is het zeker waard! Door de one by one techniek zien de wimpers er erg natuurlijk uit. Ook blijven ze langer zitten dan wimpers die gezet zijn met een andere technologie, namelijk 4 tot 7 weken.

 

Doordat de extensions op de eigen wimpers zijn gezet, vallen ze uit wanneer de eigen wimper ook uitvalt. Dit is een natuurlijk proces: op elk oog heeft een mens ongeveer 90 wimpers, dus het is logisch dat wimpers soms uitvallen.
Wanneer u bij een meer allround schoonheidssalon uw wimpers laat zetten, kan het zijn dat de extensions niet op voldoende wimpers worden geplaatst. In eerste instantie lijken de wimpers dan heel mooi, maar bij de eerste uitval ziet u dan al dat er wimpers missen. Zorg er te alle tijde voor dat u bij een gespecialiseerd wimpersalon uw wimpers laat behandelen.
Natuurlijk vinden wij het heel belangrijk dat u ook op lange termijn plezier hebt van uw wimpers. Daarom zijn wij erg zorgvuldig in het plaatsen van wimpers, en bieden we u op deze website informatie over het onderhouden van de wimpers. Dat wimperextensions ontzettend handig en tijdbesparend kunnen zijn spreekt voor zich. Het bespaart u een hoop tijd als u s’ochtends geen tijd hoeft te steken in het aanbrengen van make-up. Toch zijn sommige mensen onzeker over het laten zetten van wimpers. Je hoort wel vaker dat mensen bijvoorbeeld bang zijn voor wimperuitval.
Tegenwoordig zijn de technieken en materialen echter verbeterd, waardoor kans op verhoogde wimperuitval een stuk minder is geworden. Ook let onze wimperspecialist goed op bij het zetten van de extensions. Sommige mensen hebben broze of dunne en lichte wimperhaartjes, die niet goed geschikt zijn voor extensions.

Lash Volume Lift behandeling

 

LVL is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt.
Bij LVL wordt er namelijk gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift en deze vorm minimaal 6-9 weken behouden.

Wimperlifting van LVL Lashes is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een  wimperkrultang worden hierdoor overbodig. LVL Lashes  is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de LVL-techniek worden de wimpers verlengd, om een  sprekende blik te krijgen.

Voordelen wimperlifting

1. Resultaat 2 a 3 maanden zichtbaar.

2. U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken tijdens de behandeling.

3. Voelt licht en natuurlijk aan voor de klant

4. Ogen lijken groter.

5. Geeft een natuurlijke uitstraling.

6. Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.

7. Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

8. Goede marge op behandelprijs.

9. Snel uw investering terugverdiend.

10. Wimpers hebben nog nauwelijks verzorging nodig

 

Wat is het verschil tussen LVL en Wimperpermanent?

Met Wimperlifting van LVL Lashes lift u uw natuurlijke wimpers. 
Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maakt het geen gebruik van ‘schadelijke’ wimper krultangen die gebruikt worden bij wimperpermanent!
 Wimperlifting door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. LVL Lashes Wimper lifting is daardoor dus ook niet te vergelijken met  wimper permanent. Bij wimper permanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan, hierdoor breken de wimperhaartjes af, doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.


 

Russian Volume extensions

 

Wil je nog vollere of fluffy wimpers? Kies dan voor Russian Volume! De uitvinding van nu! De kant en klare Russian Volume Fans van Flawlash. Wil jij graag het effect van Russian  Volume maar geen tijd of geduld om lang in de stoel te zitten? Probeer dan de prepared Russian Volume Fans. Ze zijn beschikbaar in 3D t/m 7D, dus kies zelf je gewenste flawlash look!

Wat is Russian Volume

Russian volume is dé trend op het gebied van wimperextensions! De Russian Volume, wordt ook wel 2D-6D wimperextensions genoemd. Het is een speciale volume techniek die toegepast wordt om een mooie volumineuze set
wimperextensions te creëren. Bij deze volume techniek worden er ultra-dunne wimpers gebruikt. Hiermee kan er volume opgebouwd worden zonder schade toe te brengen aan de eigen wimpers! Van ultradunne extensions wordt door de wimperstylist een waaier gecreëerd bestaande uit 2-6 wimperextensions. Dit vereist techniek en ervaring en is zeker niet weggelegd voor een beginnend stylist. De waaiers worden op de natuurlijke wimpers geplaatst waardoor een volle look ontstaat.

Russian Volume Wimperextensions

Zoals eerder genoemd worden er voor deze specifieke techniek ultra dunne wimperextensions gebruikt waar door de stylist handmatig een waaier van wordt gemaakt. Het is echter ook mogelijk om gebruik te maken van prepared fans. Deze zijn beschikbaar in 3D t/m 7D, dus kies zelf je gewenste Flawlash look! Wij werken uitsluitend met producten van ons eigen high quality private label.

 

De behandeling

Het plaatsen van wimperextensions volgens deze techniek is een vak apart. Logischerwijs neemt deze behandeling meer tijd in beslag dan de one by one techniek. Het plaatsen van een nieuwe set Russian Volume duurt ongeveer 90-120 min. Bij ons is het mogelijk om te kiezen van 2D t/m 9D, dus van natuurlijke tot volle look.

 

Voor wie geschikt

Deze behandeling kan een vollere oogopslag geven dan met de One-by-One techniek. Maar ook wanneer je gewoon fluffy wimpers mooier vindt en het niet mega vol wil is deze techniek geschikt voor je.

Russian Volume is dan ook echt ideaal wanneer je niet zoveel wimpers van jezelf hebt of wanneer je zelf dunne wimpers hebt. Maar ook wanneer je een meer natuurlijke look wil, maar wel kiest voor volume, is deze behandeling zeer geschikt.

Andere voordelen van Russian Volume lashes zijn:

  • Mooie volle en lange wimpers met extra volume
  • Mascara, wimperverf of krultang overbodig
  • Ideaal wanneer je niet zoveel wimpers hebt
  • Extreem zachte kwaliteit en lichte wimperextensions
  • Geven een zeer natuurlijk, fluffy of glamour look

Wanneer je extreem last hebt van hooikoorts, bekend bent met allergie, wondjes of ontstekingen op of in het oog hebt of onlangs chemotherapie hebt ondergaan, dan raden wij de behandeling af. Twijfel je? Onze ervaren wimperstylisten denken graag met je mee.

Patchtest

Heb je eerder een allergische reactie gehad, ben je allergie gevoelig of twijfel je? Laat dan voorafgaand aan de behandeling een patchtest uitvoeren. Gelieve hiervoor een afspraak te maken minimaal 24 uur voordat de behandeling plaats gaat vinden. Tijdens de patchtest worden er een aantal wimperextensions geplaatst. Wanneer een reactie uitblijft, kunnen we na 24 uur de behandeling veilig uitvoeren.

Aftercare

Voor een langdurig resultaat en om de wimperextensions in optimale conditie te houden, raden wij aan om de aftercare verzorgingstips in acht te nemen.

1. Omdat de wimperlijm nog moet uitharden, is het belangrijk dat je wimpers de eerste 24 uur niet nat worden. Ook zonnebank en sauna raden we af.

2. Na 24 uur mogen de wimpers weer nat worden, probeer wel direct stromend water te vermijden. Zonnebank en sauna mogen ook weer naar 24 uur.

3. Gebruik liever geen handdoek of wattenschijfjes bij het reinigen van je ogen. Deeltjes hiervan kunnen achter de extensions blijven haken. Met een wattenstaafje kun je eventueel wel je ogen reinigen dichtbij de wimperrand.

4. Pas op met het gebruik van olieproducten, producten op oliebasis, in de directe omgeving van je wimpers. Door olie kan de lijm zacht(er) worden en kunnen de extension losweken. Gebruik voor het reinigen liever producten op waterbasis, bijv micelair water of speciale wimperextensions foam.

5. Borstel je wimperextensions regelmatig met de meegekregen microbrush, hiermee kun je ze weer in model brengen en borstelen maakt de wimpers weer fluffy.

6. Blijf zoveel mogelijk van je wimpers af; niet voelen, plukken, pulken of trekken. Probeer ook onnodig in je ogen wrijven te vermijden.

7. Ben je een buikslaper? Dat is niet handig en wimperextensions worden dan afgeraden. Slaap op je rug of op je zij en voorkom slapen op je wimpers.

8. Een opvulbehandeling (refill) tussen de 2 a 3 weken is nodig om een mooie en volle oogopslag te behouden.

9. Laat de extensions altijd verwijderen door een wimperstyliste.

Indicatieprijzen 2019:
Russian Volume nieuwe set €90,-
Russian Volume professional training €399,-

Wimperextensions bijvullen

Wanneer je kiest voor wimperextensions is het belangrijk om te weten dat je wimperextensions goed moet onderhouden. Naast een goede aftercare dien je ook tijdig een bijvul afspraak in te plannen. Je wimpers groeien met je haargroei cyclus mee, en vallen daardoor ook dagelijks uit om weer plaats te maken voor nieuwe natuurlijke wimpers. Er zijn veel factoren die van invloed kunnen zijn op het behoud van je extensions. Huidtype, gezondheidstoestand, veel sporten of hormonen, zouden er zomaar voor kunnen zorgen dat je wimpers soms wat sneller uitvallen dan normaal. Je krijgt dan lege plekken in je set wimperextensions. Met een paar haartjes is dat nog niet zo goed te zien, maar hoe langer je wacht met bijvullen, des te kaler en rommeliger je set gaat ogen door de uitgroei en uitval.

Groeicyclus van de wimpers

De groeicyclus van je wimpers bestaat uit 3 fasen, de anagene fase, de catagene fase en de telogene fase. Eigen wimpers vallen dus uit door hun eigen groeicyclus en doordat de extensions op de eigen wimpers zijn gezet, zul je wimperextensions verliezen wanneer de eigen wimper ook uitvalt. Dit is een natuurlijk proces, maar belangrijk om te weten is het volgende:

  • Per dag verlies je per oog 3-5 wimpers
  • Per week is dit per oog 21-35 wimpers
  • Na 2 weken 42 -70

Gemiddeld heeft iemand 90-120 wimpers per oog, wat betekend dat na 2 weken ongeveer de helft van je set verdwenen kan zijn. Dit verschilt echter per persoon, maar ook per keer dat je je afspraak hebt. Wij adviseren dan ook om tussen de 2 en 3 weken je bijvul afspraak te plannen.

Bijvul behandeling

Tijdens een bijvul behandeling worden scheve en ver uitgegroeide wimperextensions verwijderd. Daarna worden de ‘gaten’ opgevuld en wordt de set wimperextensions weer netjes bijgewerkt. Het is belangrijk om zonder make up (ogen) en met goed gereinigde wimpers op een afspraak te verschijnen. Op die manier hebben de stylisten voldoende tijd om je wimperextensions weer te ‘on fleek’ te maken. Hoe lang een behandeling duurt is afhankelijk van de die tijd tussen je laatste afspraak en bijvul afspraak zit en welke wimperextensions je draagt (one by one feather lashes of classic, of Russian Volume). Ook de kosten zijn afhankelijk van de gekozen behandeling.

Onze wimperstyliste zal altijd oplettend zijn of het nog veilig is om extensions te plaatsen op je natuurlijke wimpers. Indien nodig, kan altijd gekozen worden voor andere, lichtere of kortere wimperextensions.

Terug naar behandelingen boeken

Reviews

“Duidelijke uitleg. Neemt alle tijd voor je, ook veel goede tips wanneer iets niet gelijk lukt. Als heel prettig ervaren!”

Marielle / Academy

“Voor meisjes die cursist willen worden raad ik deze cursus echt aan! Zóveel persoonlijke begeleiding en aandacht, en vooral heel leerzaam.”

Rachel M. / Academy

“Weer zo prachtig gedaan door Miryam ? Wakker worden en klaar is kees! Dankjewel ?[Feather lashes nieuwe set]”

Maud K. / Salon

“Ik heb een cursus gevolgd. De theorie was uitstekend uitgelegd. Tijdens de praktijk gaan ze alles stap voor stap doornemen met jou zodat je jou handeling goed kunt uitvoeren. Salon is lekker schoon en je word op een professionele manier behandeld. Ik zou het zeker aanraden!! Top!!”

Jani A. / Academy

“Super service ! Ondanks weinig tijd toch een plekje vrijmaken is natuurlijk top ?!!!”

Anne H. / Salon

“Ik had het geluk dat ik de enige cursist was die dag dus had privé les. Ik heb een superleuke morgen gehad met duidelijke en bondige maar zeer leerzame en gezellige uitleg. Ik ga het geleerde zeker gebruiken in mijn salon. Dik tevreden.”

Yvonne N. / Academy

online boeken

Boek online je salonbehandeling, bij je eigen stylist in onze online agenda.

hq products

Onze productlijn is HQ - dat wil zeggen, alleen de hoogste kwaliteit, zonder toevoegingen.

meer dan lashes

Niet alleen de mooiste lashes & brows in town, maar ook voor fillers, Lash Lifting & skinboosters kun je bij ons terecht.

online shoppen

Voor accessoires, pre- & aftercare kun je ook makkelijk online je bestelling plaatsen. Verzenden of afhalen kan allebei!