Informatie Wimperbehandelingen

Natuurlijk vinden wij het heel belangrijk dat je ook op lange termijn plezier hebt van jouw wimpers. Daarom zijn wij erg zorgvuldig met onze wimperbehandelingen en bieden wij tegenwoordig geen wimperextensions meer aan. Wij staat niet namelijk meer achter dit concept en willen je graag informeren over onze wimperbehandelingen waarbij we de natuurlijke wimpers versterken. Op deze pagina vind je dan ook informatie over het onderhouden van de wimpers.  Het bespaart je een hoop tijd als je s’ochtends geen tijd hoeft te steken in het aanbrengen van make-up.

Lash Volume Lift behandeling

 

LVL is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt.
Bij LVL wordt er namelijk gebruik gemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift en deze vorm minimaal 6-9 weken behouden.

Wimperlifting van LVL Lashes is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een  wimperkrultang worden hierdoor overbodig. LVL Lashes  is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Met de LVL-techniek worden de wimpers verlengd, om een  sprekende blik te krijgen.

Voordelen wimperlifting

1. Resultaat 2 a 3 maanden zichtbaar.

2. Je hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken tijdens de behandeling.

3. Voelt licht en natuurlijk aan voor de klant

4. Ogen lijken groter.

5. Geeft een natuurlijke uitstraling.

6. Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.

7. Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

8. Goede marge op behandelprijs.

9. Snel uw investering terugverdiend.

10. Wimpers hebben nog nauwelijks verzorging nodig

 

Wat is het verschil tussen LVL en Wimperpermanent?

Met Wimperlifting van LVL Lashes lift u uw natuurlijke wimpers. 
Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast maakt het geen gebruik van ‘schadelijke’ wimper krultangen die gebruikt worden bij wimperpermanent!
 Wimperlifting door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. LVL Lashes Wimper lifting is daardoor dus ook niet te vergelijken met  wimper permanent. Bij wimper permanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers ontstaan, hierdoor breken de wimperhaartjes af, doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.


 

Aftercare

Voor een langdurig resultaat en om de wimpers in optimale conditie te houden, raden wij aan om de aftercare verzorgingstips in acht te nemen.

1. Omdat de vloeistoffen nog werken na de lifting, is het belangrijk dat je wimpers de eerste 24 uur niet nat worden. Ook zonnebank en sauna raden we af.

2. Na 24 uur mogen de wimpers weer nat worden, probeer wel direct stromend water te vermijden. Zonnebank en sauna mogen ook weer naar 24 uur.

3. Pas op met het gebruik van olieproducten, producten op oliebasis, in de directe omgeving van je wimpers. Gebruik voor het reinigen liever producten op waterbasis, bijv micelair water of speciale wimper cleansing foam.

4. Blijf zoveel mogelijk van je wimpers af; niet voelen, plukken, pulken of trekken. Probeer ook onnodig in je ogen wrijven te vermijden.

5. Slaap op je rug of op je zij en voorkom slapen op je wimpers.

 

Groeicyclus van de wimpers

De groeicyclus van je wimpers bestaat uit 3 fasen, de anagene fase, de catagene fase en de telogene fase. Eigen wimpers vallen dus uit door hun eigen groeicyclus. Dit is een natuurlijk proces, maar belangrijk om te weten is het volgende:

  • Per dag verlies je per oog 3-5 wimpers
  • Per week is dit per oog 21-35 wimpers
  • Na 2 weken 42 -70

Gemiddeld heeft iemand 90-120 wimpers per oog, wat betekend dat na 2 weken ongeveer de helft van je set wimperextensions verdwenen kan zijn. Dit verschilt echter per persoon, maar ook per keer dat je je afspraak hebt. Wij adviseren dan liever om een lash lift behandeling te nemen en dus een mooie gelifte krul in je eigen natuurlijke wimper te laten plaatsen. Hier zul je lang plezier van ondervinden.

Terug naar behandelingen boeken

Reviews

“Duidelijke uitleg. Neemt alle tijd voor je, ook veel goede tips wanneer iets niet gelijk lukt. Als heel prettig ervaren!”

Marielle / Academy

“Voor meisjes die cursist willen worden raad ik deze cursus echt aan! Zóveel persoonlijke begeleiding en aandacht, en vooral heel leerzaam.”

Rachel M. / Academy

“Weer zo prachtig gedaan door Miryam! Wakker worden en klaar is kees! Dankjewel![Feather lashes nieuwe set]”

Maud K. / Salon

“Ik heb een cursus gevolgd. De theorie was uitstekend uitgelegd. Tijdens de praktijk gaan ze alles stap voor stap doornemen met jou zodat je jou handeling goed kunt uitvoeren. Salon is lekker schoon en je word op een professionele manier behandeld. Ik zou het zeker aanraden!! Top!!”

Jani A. / Academy

“Super service ! Ondanks weinig tijd toch een plekje vrijmaken is natuurlijk top ?!!!”

Anne H. / Salon

“Ik had het geluk dat ik de enige cursist was die dag dus had privé les. Ik heb een superleuke morgen gehad met duidelijke en bondige maar zeer leerzame en gezellige uitleg. Ik ga het geleerde zeker gebruiken in mijn salon. Dik tevreden.”

Yvonne N. / Academy

online boeken

Boek online je salonbehandeling, bij je eigen stylist in onze online agenda.

hq products

Onze productlijn is HQ - dat wil zeggen, alleen de hoogste kwaliteit, zonder toevoegingen.

meer dan lashes

Niet alleen de mooiste lashes & brows in town, maar ook voor fillers, Lash Lifting & skinboosters kun je bij ons terecht.

online shoppen

Voor accessoires, pre- & aftercare kun je ook makkelijk online je bestelling plaatsen. Verzenden of afhalen kan allebei!