Locations

Op zoek naar een Flawlash Lash & Brow treatment? Dan kun je terecht in een van de volgende salons. Hieronder vind je een overzicht van de wimpersalons die werken met Flawlash producten. Deze locaties hanteren elk hun eigen werkwijze en prijzen. Het is dus raadzaam om voor specifieke informatie even contact op te nemen met de desbetreffende salon.

Wil je alle behandelingen bekijken bij Flawlash Exclusive te Enschede? Klik dan hier. Hier vind je alle treatments en boek je gemakkelijk online jouw behandeling!

Vind je het lastig om te kiezen welke behandeling bij jouw past? Dan kun je een van onze salons bij jouw in de buurt altijd even bellen voor advies. Houdt er rekening mee dat bij je eerste afspraak, wij altijd een intake houden. Dit kun je lezen onder Werkwijze. Bij de intake krijg je van ons persoonlijk advies voor het mooiste resultaat!

Bij aanvang van de behandeling verschijn je met gereinigde ogen/wimpers en/of wenkbrauwen. Make-up resten zorgen ervoor dat de wimperextensions niet goed kunnen hechten aan de natuurlijke wimper. Wenkbrauw behandelingen worden ook uitgevoerd op enkel gereinigde wenkbrauwen.  Kom dus zonder oogmake-up naar je afspraak!

 

Enschede – hoofdlocatie

Flawlash

  • Adres: De Heurne 27 te Enschede
  • Facebook: Bezoek hier

 

Haren – Groningen

Flawlash locatie Haren

Reviews

“Duidelijke uitleg. Neemt alle tijd voor je, ook veel goede tips wanneer iets niet gelijk lukt. Als heel prettig ervaren!”

Marielle / Academy

“Voor meisjes die cursist willen worden raad ik deze cursus echt aan! Zóveel persoonlijke begeleiding en aandacht, en vooral heel leerzaam.”

Rachel M. / Academy

“Weer zo prachtig gedaan door Miryam! Wakker worden en klaar is kees! Dankjewel![Feather lashes nieuwe set]”

Maud K. / Salon

“Ik heb een cursus gevolgd. De theorie was uitstekend uitgelegd. Tijdens de praktijk gaan ze alles stap voor stap doornemen met jou zodat je jou handeling goed kunt uitvoeren. Salon is lekker schoon en je word op een professionele manier behandeld. Ik zou het zeker aanraden!! Top!!”

Jani A. / Academy

“Super service ! Ondanks weinig tijd toch een plekje vrijmaken is natuurlijk top ?!!!”

Anne H. / Salon

“Ik had het geluk dat ik de enige cursist was die dag dus had privé les. Ik heb een superleuke morgen gehad met duidelijke en bondige maar zeer leerzame en gezellige uitleg. Ik ga het geleerde zeker gebruiken in mijn salon. Dik tevreden.”

Yvonne N. / Academy

online boeken

Boek online je salonbehandeling, bij je eigen stylist in onze online agenda.

hq products

Onze productlijn is HQ - dat wil zeggen, alleen de hoogste kwaliteit, zonder toevoegingen.

meer dan lashes

Niet alleen de mooiste lashes & brows in town, maar ook voor fillers, Lash Lifting & skinboosters kun je bij ons terecht.

online shoppen

Voor accessoires, pre- & aftercare kun je ook makkelijk online je bestelling plaatsen. Verzenden of afhalen kan allebei!

Hier staan met jouw salon? Become a Brandambassador!