Werkwijze

INTAKE

Als je voor het eerst bij ons een behandeling boekt, krijg je eerst een intake met een van onze stylisten. Tijdens een kort intakegesprek wordt bij lash-behandelingen, de gewenste lengte besproken en de look die u wilt creëren. Daarnaast wordt er gekeken naar de structuur van uw eigen wimpers of wenkbrauwen, en de eventueel te behalen resultaten. Met dit gegeven breng ik advies uit over de lengte, dikte en te gebruiken curl en probeer ik hierin zoveel mogelijk aan te sluiten bij de door u gewenste look.

Bezoek je ons voor een behandeling aan de wenkbrauwen, dan wordt tevens besproken wat je wil en wat de opties zijn. De adviezen hierin zijn vanzelfsprekend wisselend bij bv. het verven of microbladen van de wenkbrauwen.

Om je goed voor te bereiden op je afspraak raden wij aan om je ogen, wenkbrauwen en/of wimpers goed te reinigen. Make-up resten kunnen ervoor zorgen dat de wimperextensions niet goed kunnen hechten aan de natuurlijke wimper. Wenkbrauwbehandelingen worden ook uitgevoerd op enkel gereinigde wenkbrauwen.  Kom dus zonder oogmake-up naar je afspraak.

Werkwijze extensions

Het zetten van wimperextensions is een zeer nauwkeurige behandeling en vraagt veel ervaring, zorg en aandacht.

De wimperextensions worden een voor een aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder (wimperextensionlijm) die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. De wimperextensions hebben een C of D krul waardoor de wimpers mooi gekruld zijn en niet recht naar voren staan. Er wordt een natuurlijk effect gecreëerd bij wimperextensions.

Dit is anders dan bij nepwimpers of trosjes wimpers. Je ziet geen aanhechting, omdat ze niet op de huid worden geplakt, maar op je eigen wimperharen. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers is 90 tot 120 minuten. Een opvulbehandeling duurt ongeveer 45 tot 60 minuten.

De wimperextensions  van Flawlash zijn handgemaakt, zeer zacht, gewichtloos en zij hebben een mooie krul (keuze uit C of D curl). Door de zijden coating zijn de wimpers intens zwart en is mascara overbodig. Daarnaast wordt er een geweldig mooie natuurlijke of glamour ook gecreëerd.

ZOEK JOUW FLAWLASH LOCATIE

Reviews

“Duidelijke uitleg. Neemt alle tijd voor je, ook veel goede tips wanneer iets niet gelijk lukt. Als heel prettig ervaren!”

Marielle / Academy

“Voor meisjes die cursist willen worden raad ik deze cursus echt aan! Zóveel persoonlijke begeleiding en aandacht, en vooral heel leerzaam.”

Rachel M. / Academy

“Weer zo prachtig gedaan door Miryam! Wakker worden en klaar is kees! Dankjewel![Feather lashes nieuwe set]”

Maud K. / Salon

“Ik heb een cursus gevolgd. De theorie was uitstekend uitgelegd. Tijdens de praktijk gaan ze alles stap voor stap doornemen met jou zodat je jou handeling goed kunt uitvoeren. Salon is lekker schoon en je word op een professionele manier behandeld. Ik zou het zeker aanraden!! Top!!”

Jani A. / Academy

“Super service ! Ondanks weinig tijd toch een plekje vrijmaken is natuurlijk top ?!!!”

Anne H. / Salon

“Ik had het geluk dat ik de enige cursist was die dag dus had privé les. Ik heb een superleuke morgen gehad met duidelijke en bondige maar zeer leerzame en gezellige uitleg. Ik ga het geleerde zeker gebruiken in mijn salon. Dik tevreden.”

Yvonne N. / Academy

online boeken

Boek online je salonbehandeling, bij je eigen stylist in onze online agenda.

hq products

Onze productlijn is HQ - dat wil zeggen, alleen de hoogste kwaliteit, zonder toevoegingen.

meer dan lashes

Niet alleen de mooiste lashes & brows in town, maar ook voor fillers, Lash Lifting & skinboosters kun je bij ons terecht.

online shoppen

Voor accessoires, pre- & aftercare kun je ook makkelijk online je bestelling plaatsen. Verzenden of afhalen kan allebei!