Bff en business | Samenwerken met je (beste) vriendin

Hoe ouder we worden, hoe zeldzamer, maar ook waardevoller vriendschappen worden. Hingen we vroegah elke dag in de stad met een squad aan vriendinnen, tegenwoordig moeten we hier tijd voor maken. Tijd naast werk en gezin om af te spreken met een lieve vriendin, bij te kletsen of een hapje te eten.

Vriendschap

Wist je trouwens dat vriendschappen die langer duren dan 7 jaar, uit kunnen groeien tot een levenslange vriendschap? Best logisch eigenlijk. Want in 7 jaar tijd verandert er vaak dusdanig veel in een mensenleven dat de kans groot is dat je uit elkaar groeit. Het is niet voor niks dat zo rond de 30 de vriendenkring behoorlijk uitdunt. Mensen gaan zich settelen, krijgen kinderen, kopen een huis, hebben een vaste baan. Allemaal factoren die van invloed zijn op een vriendschap.

Bff

De vrienden die daarna nog overblijven, schijnen de beste te zijn: de BFF’s.
Onderschat nooit de waarde van deze BFF’s, want zij zijn super belangrijk! Uit onderzoek blijkt namelijk dat je langer leeft en gelukkiger bent, met een paar van deze BFF’s aan je zijde. Sterker nog, geen vrienden hebben schijnt even slecht voor je te zijn als roken of overmatig eten en drinken. Oops. Dus wees zuinig op je BFF’s!

Bff & business

En wat nou, als je het lumineuze idee hebt om het najagen van je droom en de liefde voor je BFF te combineren? Met andere woorden; samenwerken met je beste vriendin. Kan dat?
Flawlash vindt van wel! De grootste voordelen? Iemand om je heen die je vertrouwt en het is vooral ontzettend leuk. Samen een team vormen, plannen bedenken en uitwerken en elkaar aanvullen, gaat gewoon net iets makkelijker met een vriendin.

Meet Miryam

Content creator & copywriter Miryam maakt al enige tijd deel uit van het Flawlash team. Miryam schrijft, is dansdocent, werkt als sales advisor en is trotse mama van vier kids. Maar daarnaast zijn we ook al ruim 17 jaar vriendinnen. Ooit begonnen als collega’s bij Invito, later stapmaatjes en nu al jaren BFF, for life dus.
De samenwerking ervaren we tot nu toe vooral nog als heel erg leuk. We vormen een goed team, vullen elkaar aan en de positieve vibes zorgen voor positieve ontwikkelingen.

Hoe het ons bevalt om close samen te werken en elkaar zowel zakelijk als privé te zien, lees je in de volgende blog. Daar delen we ook nog een paar handige tips.

Heb je vragen en/of opmerkingen voor onze content creator? Een idee voor een leuke blog, samenwerking of iets anders? Neem rustig even contact op via ons mailadres of een van onze social media kanalen 🙂

Geef een reactie