Brow Lifting

De nieuwste trend op het gebied van wenkbrauw styling, nu ook in Enschede: De brow lift! Brow lift, ook wel Brow lamination genoemd, is dè manier om wenkbrauwen permanent te stylen, door de wenkbrauwhaartjes in de juiste richting ‘vast te leggen’ en is dus zeer geschikt voor stugge en eigenwijze wenkbrauwen! Een browlift behandeling is al mogelijk vanaf €49,-. Lees de informatie goed door, book online en geniet met brow liften tot 3 maanden van je brows in perfecte vorm!

WAT IS EEN BROW LIFT

Een brow lift is vergelijkbaar met een lash lift behandeling voor je wimpers. De wenkbrauwen worden bij Flawlash geshaped en in vorm gebracht, we brengen eigenwijze haartjes in dezelfde richting met een speciale brow-bounder (vergelijk dit met een zachte maar krachtige lijmsoort) en dit geeft een vol en gekamd effect.

 

DE BEHANDELING

Je er bij ons in de salon voor kiezen om de brow lift te combineren met verven (wenkbrauwverf). Kleur aanbrengen na het uitvoeren geeft een mooie finishing touch en maakt de brow lift helemaal af!

Na het bepalen van de perfecte vorm worden de wenkbrauwen gereinigd en ontvet. Hierna gekamd en worden de brow haartjes in de juiste richting gefixeerd met een speciale bounder. Zo blijven de in de perfecte richting staan de gehele behandeling.

Hierna volgen een perming lotion en een setting lotion die beiden 4 minuten moeten inwerken. Na het verwijderen van de lotions kan er gekozen worden voor verven. De complete behandeling zal ongeveer 45 min in beslag nemen.

VOOR WIE IS DE BROW LIFT BEHANDELING GESCHIKT

Deze behandeling is geschikt voor iedereen, uitermate als je bent gezegend met ontembare brows 😉 , maar er zijn een aantal situaties waar je op moet letten;

  • Wanneer je amper wenkbrauwhaartjes hebt, laat dit door ons beoordelen! Vrij dunne wenkbrauwen zijn zeker volumineus te brow liften, maar dit dient altijd beoordeeld te worden door een van onze stylisten.
  • Wanneer je huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen is deze brow lift behandeling af te raden
  • Als je allergisch of gevoelig bent voor de producten waar we mee werken – vraag eerst een brow lift patch test aan!

 

PATCH TEST

Bij twijfel raden we je altijd aan om een patchtest te doen. Je kunt hiervoor op afspraak langskomen in de salon, alvorens je een afspraak maakt voor brow lift. Bij de patchtest brengen we een kleine hoeveelheid van de producten die we gebruiken aan op je pols. Treedt er binnen 48 uur geen reactie op, dan kan de behandeling veilig uitgevoerd worden.

 

Aftercare

  • Wij raden je aan om je wenkbrauwen tot 24 uur na het uitvoeren van de behandeling de wenkbrauwen niet te reinigen & droog te houden! (Sporten even aan de kant, zweet is ook te vochtig)
  • De eerste 24 uur – GEEN make-up gebruiken bij de wenkbrauwen!
  • Wil je zo lang mogelijk resultaat en genieten van gelifte wenkbrauwen? Dan adviseren we je om geen gebruik te maken van olierijke producten, scrubs en peelings.
  • Het resultaat blijft 1 tot 3 maanden zichtbaar, maar het verschilt sterk per persoon – dit komt door de cyclus van de wenkbrauwharen. Borstel tevens je nieuwe gelifte brows NIET tegen de richting in, en zit er niet teveel aan.
  • Gemiddeld staat er 4 tot 6 weken voor het resultaat, daarna zal het effect geleidelijk verminderen.

Book je brow lift online