Even voorstellen | Flawlash by Iris

Met trots willen graag even iemand aan jullie voorstellen:

Meet Iris

Iris heeft onlangs haar training afgerond en zal vanaf nu zelfstandig aan het werk gaan binnen de salon onder de naam Flawlash by Iris.
Wij zijn ontzettend blij en trots dat Iris het merk Flawlash gaat uitdragen.

Hier kun je kennis maken met Iris, lees je mee?

Dit is Iris

Mijn naam is Iris, ik ben bijna 20 jaar oud en ik woon in Enschede. Ik studeer Social Work aan de Hogeschool Saxion, maar ik heb een enorme passie voor beauty en fashion. Ik ben gek op wimperextensions en naast mijn opleiding wil ik graag werken als wimperstyliste.

Het vak wimperstylist

Wat mij aantrekt in het werken als wimperstylist is de klant voorzien van goede en passende wimperextension, zodat zij een mooie oogopslag krijgt en met een goed gevoel de deur uitgaat. Ik vind het belangrijk de klant te vragen wat haar wensen zijn, haar te informeren over de mogelijkheden en haar wensen zo goed mogelijk te vervullen. Wanneer de klant tevreden is met het resultaat, ben ik happy ­čÖé

De Flawlash Academy

Waarom ik voor de Flawlash Academy heb gekozen? Ik laat nu zelf bijna een jaar mijn wimpers zetten bij Flawlash en daar ben ik enorm tevreden over. Shirley (eigenaresse) heeft me erg goed geïnformeerd wat mogelijk is bij mijn eigen wimpers en wat voor soorten wimpers ze aanbiedt. Er is veel keuze; van soort, naar lengte, naar dikte en van natuurlijk naar vol. Shirley is een echte professional en ze weet waar ze het over heeft. Op een dag vertelde ik haar dat het mij ook wel heel erg leuk leek om wimperstyliste te worden. Ze vertelde me toen over de Flawlash Academy en de trainingen die ze geeft, ik was meteen enthousiast.

De training

Ik heb de One By One Artist Training gedaan en inmiddels ook mijn  certificaat behaald.
De training bestaat uit 2 dagen en tijdens deze dagen leer je alles wat je moet weten om aan de slag te kunnen. Ook ontvang je een starterskit en theorieboek en kun je alle theorie tijdens de training in praktijk brengen.

De eerste dag

Op de eerste dag wordt de ochtend besteed aan theorie. Je krijgt een theorieboek mee zodat je ten allen tijde de theorie nog terug kan lezen. Shirley behandelt de theorie en geeft er voorbeelden uit de praktijk bij. Dit maakt het erg begrijpelijk en ook interessant. Ik vind het zelf belangrijk om deze theorie te weten, zodat je de klant goed kan informeren en ook voor mezelf, zodat ik weet waar ik mee bezig bent.
‘s Middags ga je met de praktijk aan de slag en oefen je eerst even op de pop om handigheid te krijgen in het gebruik van de instrumenten. Voor het middaggedeelte neem je zelf een model mee waarop je een paar uur gaat oefenen. Shirley begeleidt hier ook bij en geeft je tips. Soms neemt ze het even over zodat je kan kijken. Een erg zinvolle en leuke eerste dag!

De tweede dag

Op de tweede dag neem je hetzelfde model mee om hier het examen op te doen. Je zet alle wimpers dan vol en gebruikt hiervoor de One by One techniek. Wel een erg intensief klusje de eerste keer, haha. Maar erg leuk en vooral als je het resultaat ziet. Je wordt vanzelf beter en sneller door veel te oefenen en je kan Shirley altijd vragen stellen, ook na de cursus.
De training is me erg goed bevallen met name door de koppeling tussen theorie en praktijk. Maar ook door het enorme enthousiasme waarmee Shirley de training geeft.

Wil je net als Iris aan de slag als wimperstylist? Check even onze site en vraag vandaag nog informatie aan https://flawlash.nl/academy/

Geef een reactie