Flawlash heeft een zusje: welkom Cosmetic Beauty BLVD

En toen was het overal een beetje stil. Geen blogs, geen vlogs en ietsje minder aanwezig op social media. Maarre, alles gaat goed hoor! Lees hier waarom het iets stiller was dan normaal.

Kansen grijpen

Het leukste aan ondernemen, vind ik het blijven innoveren van mijn bedrijf. Nieuwe mogelijkheden zoeken en kansen grijpen wanneer ze voorbij komen. Hoewel ik ontzettend trots ben op waar ik nu sta met Flawlash, geloof ik dat een gezond bedrijf zich moet blijven ontwikkelen/groeien. Naarmate mijn bedrijf groeide, kwam ik erachter dat het godsonmogelijk is om alles alleen te doen. Dus tip van Flip: verzamel een team om je heen. Ons teampje bestaat uit twee personen en dat is net te doen. Samen hebben we de afgelopen tijd de hele Flawlash Academy vernieuwd en met ons nieuwe concept brengen wij een  uniek concept (<<<- go check it out) in Nederland op de markt. Klinkt leuk, is het ook.. Maarrr, ondernemen is gewoon heel hard en veel werken. Naast het werk in de salon, rolden we een compleet nieuw concept uit. Bloed, zweet en tranen, ‘s avonds laat doorwerken en ‘s ochtends voor werktijd beginnen. Daarnaast hebben we we ook hulp van experts ingeschakeld en worden we nu begeleid door een business consultant. Super fancy!

En toen kwam er nog een kans voorbij die ik niet kon laten liggen….

De wereld van fillers en Botox

Ik heb me altijd geïnteresseerd voor de wereld van beauty en cosmetics. En heel eerlijk, naarmate ik ouder wordt, is huidverjonging ook wel een agendapuntje geworden.

Nog steeds een enorme trend op het gebied van cosmetische behandelingen, zijn de fillers- en botoxbehandelingen. En dat is niet zo gek, want er zijn veel mogelijkheden en de ingreep is minder heftig dan een chirurgische ingreep. Deze behandelingen staan meestal in het teken van huidverjonging, maar kunnen ook medisch van aard zijn. In mijn vlog was te volgen hoe ik zelf een behandeling met lipfillers heb ondergaan. Mocht je dit gemist hebben, je kunt ‘m hier terugkijken 😉

Cosmetic Beauty BLVD

En toen was er een punt waarop veel losse eindjes bij elkaar kwamen, lang verhaal kort: Wij zijn trots en blij met het kleine zusje van Flawlash en we noemen haar

Omdat wij geloven dat alleen kwaliteit het beste resultaat biedt, zijn wij op zoek gegaan naar een manier om het Flawlash concept uit te breiden. Wij zijn een uniek samenwerkingsverband aangegaan met de JC Estethiek en de artsen dr. J. Schortinghuis, MKA-chirurg/cosmetisch arts en drs. M. Contini, cosmetisch arts zullen bij Cosmetic Beauty BLVD verschillende behandelingen uit gaan voeren.

Whaaaa voor ons a dream come true om aan zoiets ontzettend tofs te mogen werken. Een nieuwe uitdaging die perfect in mijn bedrijfsvisie past, waar ik mijn passie in kwijt kan en waarmee ik nog meer voor mijn klanten kan betekenen.

Ben je nieuwsgierig? Wil je meer weten over de verschillende behandelingen, prijzen of misschien wel vast een afspraak plannen? Kan allemaal! Momenteel wordt er hard gewerkt aan een website, doen we gewoon tussen de bedrijven door, maar >hier< kun je meer info vinden.

 

Geef een reactie