Happy new year | en goede voornemens 2018

Een nieuw jaar, nieuwe ronde en nieuwe kansen. De vakantie zit er nu echt op en januari is alweer bijna op de helft. Persoonlijk vind ik het heerlijk om een nieuw jaar te beginnen met frisse moed en een heel scala aan goede voornemens. Natuurlijk weet ik ook wel dat er een redelijke kans is dat ik in februari moet concluderen dat een aantal van deze goede voornemens het nog geen maand gered hebben. Maar toch, de intentie is er  😉

Terugblik 2017

In 2016 schreef ik me al als ondernemer bij de KvK. Maar in 2017 ben ik serieuze stappen gaan zetten richting het ondernemerschap. Wil je meer lezen over het verhaal achter mijn bedrijf? Lees het > hier <
Zakelijk gezien was het hoogtepunt van 2017 de opening van de salon aan de Ruyterlaan. Van een kamertje thuis naar een eigen salon met ruimte voor alle behandelingen en het geven van trainingen.

Goede voornemens

Zoals gezegd, ik vind het zelf prettig om een nieuw jaar te beginnen met een aantal goede voornemens. Op deze manier kan ik vanuit een bepaalde (positieve) visie naar de toekomst kijken. Het helpt me om richting te geven, maar omdat het voornemens zijn en geen keiharde doelen, ligt de druk niet zo hoog. Voor 2018 heb ik een aantal goede voornemens die zowel betrekking hebben op persoonlijk als zakelijk vlak.

Persoonlijk

Met stip op nummer 1; beter voor mijn lijf zorgen! Eén van de goede voornemens waar ik me met hart en ziel voor ga inzetten, is het creëren van een healthy lifestyle. Een begin is al gemaakt, want we trainen tegenwoordig met een heuse pt’er. Van Lazymom naar Fitgirl is nog steeds aan!! (lees hier de blog)
Een ander belangrijk voornemen is ‘bewuster genieten’. Klinkt heel mindful en hip vind je niet? Maar toch ga ik het in 2018 zoveel mogelijk proberen. Indy is alweer bijna 10 en ik wil graag nog zoveel mogelijk van haar genieten voordat ze straks meer haar eigen weg zal gaan.

Zakelijk

Ook op zakelijk gebied heb ik een aantal goede voornemens. Het eerste jaar van mijn ondernemerschap verliep redelijk succesvol, maar ook best wel chaotisch. Voor 2018 heb ik me voorgenomen meer gestructureerd en planmatig te gaan werken. In 2018 ga ik verder met invulling geven aan mijn missie en visie.

Ik wens jullie allemaal een gelukkig en gezond 2018, met veel liefde en mooie momenten!

Hebben jullie eigenlijk goede voornemens?

 

 

Geef een reactie