De Instagram ‘best nine’ van Flawlash

Hebben jullie het al voorbij zien komen? De Instagram ‘best nine’? Een compilatie van je negen beste foto’s op Instagram. Super leuk om terug te kijken op het afgelopen jaar.
Flawlash bestaat inmiddels bijna een jaar, in de huidige vorm dan, en wat was het een ontzettend enerverend jaar. Het leek soms wel een rollercoaster.

Elke foto heeft zijn eigen verhaal en aan de hand van mijn best nine kijk ik terug op 2017 (van links naar rechts en van boven naar beneden 😉 )

Flawlash Instagram Best Nine

  1. Dit is de meest recente foto van de salon met de prachtige reclame aan de gevel. Wat ik zelf erg leuk vind: Reclame en drukwerk heb ik laten doen door Be Color, het bedrijf van mijn vriend. Op deze manier is hij, vanaf de start, erg betrokken bij mijn bedrijf.
  2. Qtime met mijn dochtertje Indy. Ik gebruik Instagram behalve ter promotie van mijn bedrijf, ook om een stukje van mezelf te laten zien. We doen graag leuke dingen samen en op deze foto waren we naar Scheveningen geweest.
  3. Een mooie foto met de belangrijkste vrouw in mijn leven; mijn moeder. Deze foto is gemaakt op de bruiloft van mijn broer in Portugal en mijn moeder was al in geen jaren meer op vakantie geweest. Dus hebben we hier meteen een vakantie aan vastgeplakt. Bijzonder om op die manier samen te kunnen zijn.
  4. Samen met lieve Indy op de bank. Zij is mijn absolute nummer 1 en ik hoop haar te kunnen inspireren om altijd te doen waar je gelukkig van wordt.
  5. De salon nog zonder gevelreclame. Ik was overigens direct verliefd op dit pandje (en nog steeds), het voelt als mijn tweede huis.
  6. En de salon, again. Leuk dat de foto’s van de salon het zo goed doen op Instagram. Het maakt me trots en blij om te zien hoever ik in een jaar tijd ben gekomen.
  7. Het moment dat ik sleutels kreeg.. Ik vergeet het nooit meer, zo onwerkelijk. Ik was trots, maar ook super onzeker. Een enorme sprong in het diepe die behalve leuk ook mega eng was.
  8. Selfie time! Als ik iets heb geleerd het afgelopen jaar; never forget to have fun! Ondanks dat ik echt wel bezig ben met serious business, vind ik altijd dat je jezelf niet te serieus moet nemen.
  9. En toen was ik een girlboss. Sneller dan verwacht begon alles vorm aan te nemen en kon ik serieus aan de bak. Elke dag met hart en ziel werken aan het merk Flawlash, in de salon en de academy.

Thank u

En nog elke dag sta ik versteld van alle lieve berichtjes, reacties en enthousiaste klanten die ik mag ontvangen! Dus langs deze weg even een dikke vette thanks to all of you!

Thank you for your part in my story

(Hoe het allemaal begon lees je hier)

Geef een reactie