Langer bruin met de Glo Soap Bar

Ik ga op vakantie en neem mee: de heerlijke Glo soap bars.

Onze familie vacay is alweer even geleden, evenals de laatste blog? Inmiddels zijn we heerlijk uitgerust weer aan het werk en kijken we terug op een heerlijke vakantie. Want man, oh man, wat waren we eraan toe.

Dit jaar kozen we voor een luxe vakantie in Turkije. De foto’s en filmpjes die we online zagen waren veelbelovend, dus onze verwachtingen waren hooggespannen. We kozen ervoor om ‘s nachts te vliegen, zodat we het maximale uit onze vakantie konden halen. Goed plan, behalve dat we super moe aankwamen en super moe thuiskwamen, oops.

Turkije

Voor onze familie vakantie kozen we dit jaar voor Granada Luxury Belek. Een vijsterren complex aan de Turkse Rivièra. Het gezellige stadje Belek lag op 15 minuutjes lopen en het strand op 2 km. Maar heel eerlijk, ons vakantieresort was zo fijn dat we weinig behoefte hadden om dingen te ondernemen. Met een gemiddelde temperatuur boven de 25 graden, zon, heel veel zon, en een uitgebreid waterpark vermaakten we ons prima op onze vakantiebestemming.

Sunshine baby

Ik ben altijd dol geweest op zonnen en zeg nou zelf, een lekker bruin kleurtje maakt het leven net een beetje leuker 😉 Ik vind een tintje altijd gezond en stralend staan en vermoeidheid valt bijvoorbeeld ook minder op, win-win situatie. Vroeger was ik vaste klant bij de zonnestudio en verschillende zelfbrhiningsproducten (bijv van Marc Ibane) gebruik ik met enige regelmaat. Maar lekker zonnen, vind ik eigenlijk het fijnst.  Wil je veilig zonnen? Lees dan hier even de tips van de ANWB.

Glo Soap Bar

Omdat ik mijn bruine kleurtje zo lang mogelijk wil behouden, was ik al een keer terechtgekomen bij de producten van Glo Soap Bar. Hoe leuk en toevallig dat ze ons benaderden om eens een soap bar uit te proberen!

De glo soap bars komen oorspronkelijk uit Amerika en worden daar zorgvuldig met de hand gemaakt. De unieke formule voedt, hydrateert uw huid en laat een zijdezacht gevoel achter. Klinkt al heerlijk hè? Maar er is meer.. De glo soap bar vermindert ook het vervagen van je sunless tan! Ideaal dus voor op vakantie wanneer je snel bruin wilt worden en je kleur zo lang mogelijk wilt behouden. Oh, en wat ook heel fijn is Glo soap bars worden gemaakt met  met alleen de beste natuurlijke ingrediënten, er zijn dus absoluut geen parabenen of sulfaten toegevoegd!

Onze ervaring

Wij mochten twee heerlijke soap bars uitproberen; een scrub (om te gebruiken vóór het zonnen) en een tanning moisturizer (voor ná het zonnen). First of all, de soap bars zijn echt beeldschoon! Wat een feestje om naar te kijken. En second of all, ze ruiken verrukkelijk. Ik was erg benieuwd of ze ook zouden echt zouden werken en ik kan je vertellen: ze werken echt!

Ik werd prachtig egaal bruin en mijn summertan bleef nog weken erg mooi. Normaal gesproken ben ik snel de kleur snel weer kwijt, maar ik krijg nu (2 maand na dato) nog steeds complimenten over m’n kleurtje!

Ben je benieuwd? Check hier de website voor meer info https://www.glosoapbar.nl/

 

Geef een reactie