Van lazymom naar fitgirl | Flawlash goes healthy

Goed in je vel zitten, zelfvertrouwen uitstralen en de beste versie van jezelf zijn, zit ‘m niet in een paar wimperextensions. Hebben wij aan den lijve ondervonden. Na maanden sukkelen, zeuren en balen van onszelf heeft team Flawlash besloten om het roer drastisch om te gooien. Van lazymom naar fitgirl, of in ieder geval iets wat erop lijkt.

Lazymom

Waarschijnlijk voor alle moeders herkenbaar; je bent druk. Druk met de kinderen, druk met het huishouden, druk op het werk en druk om er nog enigszins een sociaal leven op na te houden. En ergens in alle drukte verlies je soms jezelf een beetje. En dat was dus gebeurd. Na een drukke dag is het gewoon fijn(er) om op de bank te hangen met een reep Tony’s (zak chips, pak koekjes of wat er dan ook voor handen is).
Gevolg: Hoofdpijn, buikpijn, zere rug, vermoeidheid en algehele staat van lamlendigheid.

Het roer om

Maar om elke dag weer te kunnen presteren is het ontzettend belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Het werd tijd om het roer drastisch om te gooien. En zo gebeurde het dat Flawlash op een goede dag een afspraak had met een heuse pt’er. Want ja, als je het doet, dan maar meteen goed. Omdat we zelf niet echt type fitgirl zijn en echt 0,0 verstand hebben van sport, waren we op zoek naar iemand die ons goed zou kunnen begeleiden en verstand van zaken heeft. Nee, we trainen niet om mee te doen aan een bikini contest, dus snel veel kilo’s verliezen is niet ons doel. Wel willen we graag trainen om gezonder en sterker te worden onder leiding van iemand die weet hoe het moet. Want het laatste waar we op zitten te wachten is een ‘domme’ blessure ten gevolge van ‘verkeerd’ sporten. Na uitgebreid research te hebben gedaan kwamen we uiteindelijk uit bij Anne van Box Me.

Box me

“Box jezelf in shape dmv een solo of duo workout!”
Eh ok boksen dus? Dat is wel echt heel erg ver buiten onze comfortzone, laten we dat maar niet doen. Precies dat was onze eerste reactie. Maar na een aantal berichtjes over en weer, waarin ons duidelijk werd dat we echt wel wat meer gingen doen dan alleen maar boksen, besloten we een poging te wagen. Anne van Box Me combineert de basics van kickboksen met een training aangepast aan je behoeften en met veel oog voor houding en techniek. Door technisch goed te trainen, reduceer je de kans op blessures en verbeter je je houding. Hier heb je ook in het dagelijks leven veel profijt van, vooral wanneer je zittend werk doet. En ook fijn; je kunt bij Box Me vrijblijvend trainen, dus zonder abonnement.

Fitgirl?

De hele fitgirl hype is een beetje aan ons voorbij gegaan en helaas zijn we ook te oud om deze titel nog te mogen voeren, want na je 35ste is het geen #fitgirl meer, maar #fitoldie 🙁
Desalniettemin zijn we vol enthousiasme begonnen aan een nieuwe lifestyle. We zijn er heilig van overtuigd dat bij een druk leven en goede mindset ook een gezond lijf hoort. Vind je het leuk om Flawlash goes healthy, op weg naar een gezonder leven, te volgen? Check dan vooral onderstaand filmpje. Abonneren op het Flawlash youtube kanaal vinden we ook leuk.

Heb je tips voor ons? Laat het dan vooral even weten!

Geef een reactie