New team member at Flawlash

Change ‘one day’ into ‘today’

Onze droom is altijd geweest om van Flawlash een totaalconcept te maken en uiteindelijk een marktleider binnen de wimperindustrie te worden. Maar ja, dreams don’t work unless you do 😉 Vanaf dag 1 zijn we bezig om de salon, onze academy en ons merk op de kaart te zetten. En nog steeds werken we hard om ons doel te bereiken. Met vallen en opstaan, maar eigenlijk altijd met positieve vibes en enthousiasme. And hard work pays off: Flawlash blijft groeien en daar zijn we natuurlijk super blij!
En met de groei van het bedrijf blijft ook ons team groeien. We zijn dan ook heel blij om weer een nieuw team member aan je voor te kunnen stellen:

Even voorstellen

Mijn naam is Misty van Genderen, ik ben 23 jaar en ik woon in Overdinkel. Ik heb altijd getwijfeld om aan het werk te gaan binnen de beauty industrie of binnen de toeristische branche. Uiteindelijk koos ik in eerste instantie voor dat laatste.
Ik heb de opleiding Toerisme 2  jaar geleden afgerond en ik ben daarna fulltime gaan werken als persoonlijk reisadviseuse op een reisbureau in Enschede. Misschien niet heel verrassend, maar ik heb dan ook een enorme passie voor reizen (en sporten).
Maar goed, bloed kruipt waar het niet gaan kan, ik vind alles wat met uiterlijke verzorging te maken heeft ook erg leuk!
Na bijna 2 jaar op het reisbureau gewerkt te hebben, was het voor mij tijd om een nieuwe weg in te slaan en dat ga ik doen bij Flawlash!

Assistent salonmanager

Ik heb inmiddels de One by One Artist training en de LVL training gevolgd aan de Flawlash Academy. Momenteel ben ik ook nog bezig met de trainingen Russian volume en Browstyling.
In de toekomst zal ik met veel plezier alle behandelingen gaan uitvoeren in de salon en ben ik per 12 november gestart als assistent salonmanager. Ik ga me volledig toeleggen op het reilen en zeilen van de salon; van behandelingen tot bestellingen versturen, planning, leuke acties bedenken, ik ga het allemaal doen.
Ik ben heel erg dankbaar en blij dat ik deze kans bij Flawlash gekregen heb en ik hoop jullie snel in de salon te zien!

Geef een reactie