Online academy

Bij Flawlash volg je nu simpel & snel vanuit huis de theorie-trainingen uit de Flawlash Academy. Na je gekozen training, klik je op make your appointment om telefonisch contact op te nemen met ons. Dit doen we momenteel i.v.m. de corona maatregelen. Zo kunnen wij overleggen wat voor jouw het makkelijkste is! Daarna krijg je per e-mail een persoonlijke bevestigingsmail met de besproken informatie over de webinar. Zo kun je, vanuit huis, inloggen & de training doorlopen op jouw tempo.

Er is ruimte voor persoonlijke aandacht (1-op-1-training) en heldere uitleg. Heb je vragen? Neem gerust eerst contact op.

Get educated

ons online aanbod:


Lash Volume Lift | Inschrijven

LVL staat voor Lash Volume Lift en het is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. Bij de LVL-behandeling worden de wimpers vanaf de wortel gelift en hierdoor zien de wimpers er langer en dikker uit.

De producten komen uitgebreid aan bod en tijdens de training leer je hoe hier mee te werken. Uiteindelijk ga je het model voorzien van een Lash Volume Lift behandeling.

Je leert hoe de theorie achter de LVL behandeling en als extra service leer je bij ons ook hoe je wimpers moet verven.


Henna Brow stylist | Inschrijven

Met Henna vullen we de wenkbrauwen op om ze te later herleven. Deze methode is zeer geschikt voor mensen met micro pigmentatie, grijze wenkbrauwen of permanente make-up. Houdt normale wenkbrauw verf niet? Dan is Henna de uitkomst.

Henna is een natuurlijk product, vrij van zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide. Daardoor is het risico op een bepaalde vormen van allergie veel lager. Geweldig toch om aan je klanten te introduceren? The summer is coming, boek een cursus & make your customers happy!


One by One | Inschrijven

Met de One by One Artist training kun je direct en vol zelfvertrouwen aan de slag als Lashartist. De training bestaat uit 1 deel en deze One by One training is de belangrijkste basistraining op het gebied van wimperextensions. De dag bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte, alle ins en outs die je moet weten, komen aan bod. Na het behalen van je certificaat ben je in staat om geheel zelfstandig klanten te voorzien van wimperextensions volgens de klassieke one by one techniek. Je kunt advies geven en eventuele problemen oplossen.