Online academy : Exclusieve online Lash & Brow Trainingen

Begonnen als brow bar in hartje Enschede, uitgegroeid tot academy en PMU brow specialist. Flawlash is al jaren the place to be voor wimper-en wenkbrauwtrainingen op maat.

Take your skills to the next level

Wil jij graag je eigen tijd en planning indelen? Wil jij Strakkere Henna Brows leren maken? De perfecte Brow Lamination kunnen uitvoeren? Wil jij sneller kunnen werken, waardoor je meer marges overhoudt? Kortom: wil je de beste lash & expert van jouw regio worden? We’ve got you!

Bij Flawlash volg je nu simpel & snel vanuit huis de theorie-trainingen uit de Flawlash Academy, online met 6 maanden coaching, een starterkit, een florerende community met gelijkgestemde stylisten en een handgeschreven certificaat.

Hoe werkt het?

Na je gekozen training, klik je door naar de betaalpagina. Na een succesvolle betaling ontvang je per e-mail een persoonlijke bevestigingsmail met de inlog gegevens voor de online academy. Zo kun je, vanuit huis, inloggen & de training doorlopen op jouw tempo.

Heb je vragen? Neem gerust eerst contact op.

EDUCATE YOURSELF

Exclusieve Online Lash & Brow Cursussen:


Lash Volume Lift | Inschrijven

LVL staat voor Lash Volume Lift en het is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift. Bij de LVL-behandeling worden de wimpers vanaf de wortel gelift en hierdoor zien de wimpers er langer en dikker uit.

De producten komen uitgebreid aan bod en tijdens de training leer je hoe hier mee te werken. Uiteindelijk ga je het model voorzien van een Lash Volume Lift behandeling. Je leert hoe de theorie achter de LVL behandeling in elkaar zit en als extra service leer je bij ons ook hoe je wimpers moet verven.

– Starten en studeren wanneer het jou uitkomt
– Onbeperkt toegang
– Inclusief 6 maanden online nabegeleiding
– Inclusief handgeschreven certificaat
– 6 maanden gratis toegang tot community met gelijkgestemde stylisten
– Met of zonder starterkit


Henna Brow stylist | Inschrijven

Met Henna vullen we de wenkbrauwen op om ze te later herleven. Deze methode is zeer geschikt voor mensen met micro pigmentatie, grijze wenkbrauwen of permanente make-up. Houdt normale wenkbrauw verf niet? Dan is Henna de uitkomst.

Henna is een natuurlijk product, vrij van zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide. Hierdoor is het risico op bepaalde vormen van allergie veel lager. Geweldig toch om aan je klanten te introduceren? The summer is coming, boek een cursus & make your customers happy!

– Starten en studeren wanneer het jou uitkomt;
– Onbeperkt toegang;
– Inclusief 6 maanden online nabegeleiding;
– Inclusief handgeschreven certificaat;
– 6 maanden gratis toegang tot community met gelijkgestemde stylisten;
– Met of zonder starterkit.


Brow Lamination | Inschrijven

Leer alle tips & tricks met deze unieke online cursus Brow Lamination. Voor iedereen die al ervaring heeft met browstyling, maar graag deze razend populaire behandeling wil gaan aanbieden.  

– Starten en studeren wanneer het jou uitkomt
– Onbeperkt toegang
– Inclusief 6 maanden online nabegeleiding
– Inclusief handgeschreven certificaat
– 6 maanden gratis toegang tot community met gelijkgestemde stylisten
– Met of zonder starterkit

Na het behalen van je certificaat ben je in staat om geheel zelfstandig klanten te voorzien van een Brow Lift volgens de klassieke techniek. Je kunt advies geven en eventuele problemen oplossen.