Book your Treatment

Bij Flawlash boek je jouw behandeling of training online. Maak je keuze, kies een datum & tijd en get ready!

FLAWLASH EXCLUSIVE SALON

Hier boek je jouw treatment voor de locatie van Flawlash Exclusive Enschede aan de aan de Heurne 27. Voor andere locaties kijk hier.

FLAWLASH ACADEMY

Wil je jouw training online volgen? Kies dan onze Online Academy. Wil je op een van onze locaties een training volgen, kies dan voor Academy. Wij nemen vervolgens contact met je op over waar je training plaats kan vinden!

Let op:

Genoemde prijzen zijn de prijzen voor de aanbetaling van je training. Hiermee reserveer je direct jouw plek.Wanneer je niet direct betaald nemen wij eerst contact met je op om jouw de informatie te geven die je nodig hebt. Je ontvangt dan later de aanbetalingsfactuur.

No Show Policy

Wij werken met een no show policy. Door onze volle agenda kunnen wij soms niet flexibel omgaan met laatkomers. Kom daarom op tijd op voor je afspraak. Wij hopen op je begrip.

  • Het kan voorkomen dat je door overmacht 5/10 minuutjes te laat komt. Laat ons dit wel even telefonisch weten, zodat je stylist ervan op de hoogte is. De eindtijd van je afspraak blijft echter wel gewoon staan waardoor je behandeling korter zal zijn. Zo kunnen de klanten die na jou zijn ingepland wel gewoon op tijd starten.
  • Wanneer je 15 minuten  of meer te laat komt en je behandeling niet meer gestart kan worden, zijn we genoodzaakt de afspraak te annuleren. De volledige behandeling zal vervolgens in rekening worden gebracht.