Teamwork makes the dream work | Team Flawlash

Een les die ik al heel snel leerde als zelfstandig ondernemer: Je kunt niet alles alleen.
Ik begon natuurlijk alleen en vanuit huis, maar mijn droom was veel groter. Ik wilde graag Flawlash op de kaart zetten als allround concept bestaande uit een eigen merk (groothandel), salon en opleidingsinstituut. Grote plannen en vastberaden om van mijn onderneming een succes te maken, kwam ik al snel tot de conclusie dat ik bepaalde expertise in huis moest gaan halen. Nu anderhalf jaar verder begint Team Flawlash echt vorm aan te nemen. Dus graag maak ik van de gelegenheid gebruik om even wat mensen aan jullie voor te stellen.

I proudly present…….. (tromgeroffel)

Team Flawlash

Team Flawlash bestaat inmiddels uit 4 mensen met elk hun eigen expertise en kundigheid. Nu het team zich steeds verder uitbreidt, kom ik zelf steeds meer terug in de functie van manager. Een rol die me, mede door mijn werkverleden, heel goed past. Een team enthousiasmeren en motiveren om de beste resultaten neer te zetten, is een uitdaging die ik graag aanga. Het mooie van werken met een team, is dat je elkaar kunt versterken. Iedereen heeft zijn/haar eigen talenten en wanneer je deze goed in weet te zetten, kunnen ze enorm waardevol zijn voor de groei en het succes van je bedrijf.

Tip van Flip: Verzamel mensen om je heen die beter zijn dan jezelf bent!

Onderken de talenten van de mensen waar je mee werkt en zet deze in om je business te laten groeien.
Had ik al gezegd dat ik heel blij ben met mijn team? 🙂

Danique (Lashartist en salonassistent)

Lief, klantvriendelijk, leergierig en retegoed in haar werk

Danique heeft haar opleidingen gedaan aan de Flawlash Academy en daarna haar eigen salon gerund. Zo blij dat ze nu weer terug is bij Flawlash en als Lashartist en salonassistent ons team versterkt. Ze is namelijk master in het creëeren van prachtige sets binnen no time. Typisch gevalletje van ‘the student has become the master’.

Inge (duizendpoot, office manager)

Reddende engel, accuraat en weet alles van cijfertjes

Inge heeft een boekhoudkundige achtergrond en brengt rust en orde in onze werkwijze (want slecht met cijfers en bij vlagen compleet chaotisch). In de korte tijd dat ze deel uitmaakt van team Flawlash heeft Inge bergen werk verzet en kunnen we nu al niet meer zonder haar.

Miryam (content creator, tekstschrijver, Lashartist <- willekeurige volgorde)

Goed met woorden, beetje gek en partner in crime

Miryam begon bij Flawlash als content creator en tekstschrijver en is tegenwoordig, geheel tegen eigen verwachting in, ook werkzaam als Lashartist binnen Flawlash. Al eerder verscheen er een blog over haar werkzaamheden, deze lees je >>hier<<

Shirley (CEO, bossbabe, Lashartist)

Miss Flawlash herself, goaldigger en eindbaas

Het laatste teammember ben ik dus zelf 😉 Ik beschouw mezelf dus absoluut als onderdeel van Team Flawlash en zie mezelf eigenlijk minder ‘baas’. Wel ben ik natuurlijk degene die uiteindelijk de eindverantwoordelijkheid draagt en de beslissingen neemt. Waarom ik ooit de keuze heb gemaakt om aan dit Flawlash avontuur te beginnen, lees je >>hier<< 

Geef een reactie