Tv opnames bij salon Flawlash by Shirl

Onze allereerste blog.. langs deze weg willen we jullie een kijkje geven achter de schermen bij Flawlash by Shirl! Wekelijks zal hier een leuke blog verschijnen over uiteenlopende onderwerpen. Een kijkje achter de schermen, tips & tricks, beauty news of iets anders wat ons bezighoudt. Hope you like 🙂

Na een drukke periode van opstarten, begint de salon nu lekker te lopen. Steeds meer mensen weten de weg te vinden naar de salon voor één van onze beauty behandelingen. Super fijn dat mensen tevreden zijn en best wel een eer dat veel klanten terug blijven komen. Achter de schermen zijn we ontzettend druk; zo zijn we druk bezig met het opzetten van de academy, het vernieuwen van de website, allemaal toffe dingen bedenken en nu dus deze blog 🙂

Hard work pays off

Maar, het volgen van je dromen voelt gelukkig niet als werken. En hard work pays off, want vorige week hadden we namelijk een heuse cameraploeg over de vloer! Whaaaa, hoe cool en ontzettend spannend is dat?
Een tijdje geleden werd Flawlash by Shirl benaderd door een productiemaatschappij; of we mee wilden werken aan het nieuwe programma van Tatjana Maul?

Eh say what?! Ok, heel eerlijk… Daar moesten we wel even over nadenken, want hallo?! Hoe spannend is dat?! Op tv en dan ook nog op RTL 4. Maar goed, soms moet je gewoon je ogen dichtdoen en springen!

Flawlash by Shirl in de spotlights

De dag van de opname was een ervaring op zich. Gezonde spanning, lichte kriebels en een beetje onzeker. Want wat moet je zeggen? Hoe zie ik eruit op camera? Dat zijn toch dingen waar je over na gaat denken. Een dag voor opname werd het script toegestuurd en konden de voorbereidingen beginnen. De opnames zouden 1 á 2 uur in beslag nemen en een crew van maar liefst zes man sterk zou de salon komen bezoeken.
Precies om 12.00 uur kwamen de mensen van licht & geluid aan en niet veel later waren ook de presentatrices Dounia Rijkschroef en Tatjana Maul binnen. De spanning verdween als sneeuw voor de zon, want wat een toffe club mensen zeg! Er werden grapjes gemaakt, er werd gelachen, het ijs was gebroken en de sfeer was ontspannen.

Gelukkig hebben we de foto’s nog 😉

De opnames duurden ongeveer 1,5 uur en alles verliep vlot en super professioneel. Eigenlijk willen we verder niet al teveel verklappen, want het is natuurlijk veel leuker als jullie de uitzending gaan bekijken! (datum maken we zsm bekend)
Eén foto zegt meer dan duizend woorden, dus om toch een impressie te geven van deze bijzondere dag nog even een paar foto’s!

Showtime!

 

Beautiful Dounia en Tatjana

 

Smile 🙂

Reacties

Geef een reactie