Werkwijze

INTAKE

Als je voor het eerst bij ons een behandeling boekt, krijg je eerst een intake met een van onze stylisten. Tijdens een kort intakegesprek wordt bij lash-behandelingen, de gewenste lengte besproken en de look die u wilt creëren. Daarnaast wordt er gekeken naar de structuur van uw eigen wimpers of wenkbrauwen, en de eventueel te behalen resultaten. Met dit gegeven breng ik advies uit over de lengte, dikte en te gebruiken curl en probeer ik hierin zoveel mogelijk aan te sluiten bij de door u gewenste look.

Bezoek je ons voor een behandeling aan de wenkbrauwen, dan wordt tevens besproken wat je wil en wat de opties zijn. De adviezen hierin zijn vanzelfsprekend wisselend bij bv. het verven of microbladen van de wenkbrauwen.

Om je goed voor te bereiden op je afspraak raden wij aan om je ogen, wenkbrauwen en/of wimpers goed te reinigen. Make-up resten kunnen ervoor zorgen dat de wimperextensions niet goed kunnen hechten aan de natuurlijke wimper. Wenkbrauwbehandelingen worden ook uitgevoerd op enkel gereinigde wenkbrauwen.  Kom dus zonder oogmake-up naar je afspraak.

Werkwijze extensions

Het zetten van wimperextensions is een zeer nauwkeurige behandeling en vraagt veel ervaring, zorg en aandacht.

De wimperextensions worden een voor een aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder (wimperextensionlijm) die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. De wimperextensions hebben een C of D krul waardoor de wimpers mooi gekruld zijn en niet recht naar voren staan. Er wordt een natuurlijk effect gecreëerd bij wimperextensions.

Dit is anders dan bij nepwimpers of trosjes wimpers. Je ziet geen aanhechting, omdat ze niet op de huid worden geplakt, maar op je eigen wimperharen. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers is 90 tot 120 minuten. Een opvulbehandeling duurt ongeveer 45 tot 60 minuten.

De wimperextensions  van Flawlash zijn handgemaakt, zeer zacht, gewichtloos en zij hebben een mooie krul (keuze uit C of D curl). Door de zijden coating zijn de wimpers intens zwart en is mascara overbodig. Daarnaast wordt er een geweldig mooie natuurlijke of glamour ook gecreëerd.

Boek je behandeling online

× App met ons :)