Wimperextensions verzorgingstips

You can’t buy happiness, but you can buy lashextensions, that’s sort of the same thing.

Je wilt of course zo lang mogelijk genieten van je wimperextensions, maar hoe houd je ze zo lang mogelijk mooi? Wij geven je dé wimperextensions verzorgingstips.

9 wimperextensions verzorgingstips

1. Omdat de wimperlijm nog moet uitharden, is het belangrijk dat je wimpers de eerste 24 uur niet nat worden. Ook zonnebank en sauna raden we af. 

2. Na 24 uur mogen de wimpers weer nat worden, probeer wel direct stromend water te vermijden. Zonnebank en sauna mogen ook weer naar 24 uur. 

3. Gebruik liever geen handdoek of wattenschijfjes bij het reinigen van je ogen. Deeltjes hiervan kunnen achter de extensions blijven haken. Met een wattenstaafje kun je eventueel wel je ogen reinigen dichtbij de wimperrand.

4. Pas op met het gebruik van olieproducten, producten op oliebasis, in de directe omgeving van je wimpers. Door olie kan de lijm zacht(er) worden en kunnen de extension losweken. Gebruik voor het reinigen liever producten op waterbasis, bijv miccelair water of speciale wimperextensions foam.

5. Borstel je wimperextensions regelmatig met de meegekregen microbrush, hiermee kun je ze weer in model brengen en borstelen maakt de wimpers weer fluffy.  

6. Blijf zoveel mogelijk van je wimpers af; niet voelen, plukken, pulken of trekken. Probeer ook onnodig in je ogen wrijven te vermijden.

7. Ben je een buikslaper? Dat is niet handig en wimperextensions worden dan afgeraden. Slaap op je rug of op je zij en voorkom slapen op je wimpers. 

8. Een opvulbehandeling (refill) tussen de 2 a 3 weken is nodig om een mooie en volle oogopslag te behouden. 

9. Laat de extensions altijd verwijderen door een wimperstyliste. 

Gouden tip

Draag jij wimperextensions en heb je de gouden verzorgingstip voor ons? Laat even een reactie achter en maak kans op een leuke verrassing, we zijn benieuwd!

Geef een reactie