Over ons

FLAWLASH BY SHIRL

Ontstaan vanuit passie voor het vak is Flawlash een expert op het gebied van wimperextensions. Hier lees je in het kort iets meer over ons, en hoe Flawlash is begonnen. Mocht je vragen hebben, neem gerust even contact met ons op.

Hi, ik ben Shirley van Genderen, trotse oprichter en eigenaar van Flawlash by Shirl. Met het starten van mijn eigen bedrijf is een grote droom in vervulling gegaan. Hard work pays off en ik ben vooral heel erg gelukkig dat ik nu dagelijks kan werken aan mijn droom.

Buitenom mijn salon, zijn we uitgebreid naar een all-in stylisten ‘bedrijf’. Inmiddels heeft Flawlash ons eigen opleidingsinstituut, natuurlijk het bekende salon, maar ook onze eigen productlijn en beleveren we stylisten met een eigen salon of stylisten die vanuit huis werken met uiteenlopende producten uit onze eigen Flawlash productlijn

Hoe het begon

Voordat ik besloot om mijn ware passie voor creativiteit en schoonheid achterna te gaan, had ik een fulltime carrière. Ik werkte als manager, trainer, coach en was daarnaast moeder.
Een auto-ongeval zorgde er echter voor dat ik mijn functie niet meer volledig kon uitoefenen. Een onzekere periode brak aan, ik zat meer thuis en moest revalideren.

Omdat ik geloof dat je met een negatieve gedachtegang geen positieve veranderingen teweegbrengt, begon ik met veel enthousiasme aan een cursus tot wimperstylist. Zo kon ik vanuit huis, in mijn eigen tempo en luisterend naar mijn lichaam aan de slag gaan. Al vrij snel bouwde ik een klantenbestand op en leerde ik de ins en outs van deze, voor mij, compleet nieuwe wereld.

Toen het bedrijf waarvoor ik 18 jaar werkzaam was, failliet ging, besloot ik mijn hart te volgen! Want ik wilde niets liever dan het moederschap combineren met het achterna gaan van mijn droom: Een eigen, uniek merk en concept neerzetten dat uitstraalt wat elke vrouw zou moeten uitstralen: Kracht, zelfvertrouwen, inspiratie en jouw eigen unieke schoonheid, waar je trots op bent!

Waar ik het meest trots op ben?

De allermooiste oogopslag en de prachtige glimlach waarmee mijn klanten de salon verlaten! Flawlash biedt inmiddels een totaalconcept in de wimperbranche als groothandel, opleidingsinstituut en Lash & brow – salon in Twente. Je bent van harte welkom in onze salon! Maar ook via de website, per mail en via onze social media kanalen beantwoorden we graag jullie vragen.

 

STAP IN ONZE WERELD

Stap in onze wereld en zie hoe kwaliteit altijd het beste resultaat geeft. Onze trainingen zijn innovatief en uniek in Nederland. Met ons eigen merk (Flawlash) kiezen wij voor high quality producten waar we niet alleen zelf mee werken, maar die inmiddels in binnen-en buitenland verkocht worden.

We doen graag waar we het beste in zijn en dat zie je ook terug in onze salon. Wij bieden uiteenlopende behandelingen op het gebied van wimper- en wenkbrauwstyling. Met zorg en aandacht maken we van elke behandeling een feel good ervaring en ga je gegarandeerd met een glimlach naar huis !

 

Het merk Flawlash

Zo was ik vaak niet tevreden met de producten die ik gebruikte en vond ik dat de theorie en praktijk van de cursussen te beknopt waren voor hetgeen ik wilde overbrengen als professional richting mijn klanten. En ik besloot hier verder mee aan de slag te gaan. Want welke klant wil wimperextensions die niet goed aanvoelen? Of een stylist die door onvoldoende kennis geen kwaliteit kan garanderen?

Ik besloot al mijn liefde, tijd en energie te steken in het onderzoeken en ontwikkelen van producten tot ik uiteindelijk een geweldige productlijn had die ik wilde showen aan de buitenwereld. Met oog voor luxe en schoonheid, wilde ik een concept neerzetten dat zou kloppen tot in detail. En met mijn eigen merk Flawlash is dat gelukt! Zo heeft Flawlash de zachtste en meest natuurlijke lichtgewicht wimperextensions op de markt gebracht met een glossy en matte afwerking.

 

Meer lees je in onze blogs

Bff en business | Samenwerken met je (beste) vriendin

Bff en business | Samenwerken met je (beste) vriendin

Meer informatie

Flawlash | Een dag uit het leven van

Flawlash | Een dag uit het leven van

Meer informatie

Focus en keuzes

Focus en keuzes

Meer informatie

Momboss | het moederschap en het ondernemerschap

Momboss | het moederschap en het ondernemerschap

Meer informatie

ONLY THE BEST

Wij bieden het allerbeste op het gebied van wimperextensions. Met ons totaal concept op dit gebied, ben je bij ons het juiste adres voor HQ producten, behandelingen en trainingen & persoonlijke begeleiding en advies welke je nergens vind.

 

PASSION

Wij geloven in Schoonheid vanuit het hart en dat een glimlach de mooiste oogopslag geeft. Onze natuurlijke kwaliteitsproducten zorgen voor prachtige transformaties.. en onze speciale feel-good behandelingen laten jou het #wokeuplikethis gevoel zelf ervaren.

WE <3 YOU

Onze missie is: er is niets mooier is dan anderen mooi maken….En daarom willen we jou laten STRALEN van BINNEN en BUITEN!Bekijk ons aanbod in het salon, of shop online. Wij bieden ook diverse trainingen en workshops! Duik in de website en maak kennis met ons ?

× App met ons :)