Over ons

FLAWLASH BY SHIRL

Ontstaan vanuit passie voor het vak is Flawlash een expert op het gebied van wimperextensions. Hier lees je in het kort iets meer over ons, en hoe Flawlash is begonnen. Mocht je vragen hebben, neem gerust even contact met ons op.

Hi, ik ben Shirley van Genderen, trotse oprichter en eigenaar van Flawlash. Met het starten van mijn eigen bedrijf is een grote droom in vervulling gegaan. Hard work pays off en ik ben vooral heel erg gelukkig dat ik nu dagelijks kan werken aan mijn droom.

Flawlash in een totaalconcept binnen de wimperextensions industrie. Ooit gestart met een salon op een zolderkamer en paar doosjes wimperextensions. Nu uitgegroeid tot gerenommeerd opleidingsinstituut en een merk dat bekend staat om kwaliteit en luxe!

Hoe het begon

Voordat ik besloot om mijn ware passie voor creativiteit en schoonheid achterna te gaan, had ik een fulltime carrière. Ik werkte als manager, trainer, coach en was daarnaast moeder.
Een auto-ongeval zorgde er echter voor dat ik mijn functie niet meer volledig kon uitoefenen. Een onzekere periode brak aan, ik zat thuis en moest revalideren.

Omdat ik geloof dat je met een negatieve gedachtegang geen positieve veranderingen teweegbrengt, begon ik met veel enthousiasme aan een cursus tot wimperstylist. Zo kon ik vanuit huis, in mijn eigen tempo en luisterend naar mijn lichaam aan de slag gaan. Al vrij snel bouwde ik een klantenbestand op en leerde ik de ins en outs van deze, voor mij, compleet nieuwe wereld.

Toen het bedrijf waarvoor ik 18 jaar werkzaam was, failliet ging, besloot ik mijn hart te volgen! Want ik wilde niets liever dan het moederschap combineren met het achterna gaan van mijn droom: Een eigen, uniek merk en concept neerzetten! Mijn uitganspunt? Uitstralen wat elke vrouw mooi en uniek maakt:  Kracht, zelfvertrouwen, unieke schoonheid en trots!

Flawlash is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een super fijn en gedreven team. Samen werken we hard om aan de top mee te kunnen draaien.

salon flawlash

3 jaar lang hebben we een fantastisch mooie en goedlopende salon gehad in Enschede. Klanten die met een glimlach de salon verlieten, dat was onze doelstelling. Echter na 3 jaar was het tijd voor de volgende stap. Omdat we willen blijven innoveren en kwaliteit onze hoogste prioriteit heeft, hebben we in 2020 besloten alleen verder te gaan met Flawlash Academy en de Flawlash productlijn (onze webshop). Op deze manier hebben we 100% focus op wat we doen en kunnen we de lat hoog leggen. Sinds 2018 zijn we ook een erkend leerbedrijf en begeleiden we toekomstige beauty professionals tijdens het derde en/of vierde jaar van hun opleiding.

Hebben we dan helemaal geen salon meer?

Wij werken samen met de beste en leukste stylisten in Nederland. Op onze nieuwe locatie in Enschede vind je een salon die aan al onze eisen voldoet en gerund wordt door Shirley van Genderen. Een overzicht van alle FLAWLASH stylisten vind je hier

STAP IN ONZE WERELD

Stap in onze wereld en beleef hoe kwaliteit altijd het beste resultaat geeft. Onze trainingen zijn innovatief en uniek in Nederland. Met ons eigen merk (Flawlash) kiezen wij voor high quality producten waar we niet alleen zelf mee werken, maar die inmiddels in binnen-en buitenland verkocht worden. We doen graag waar we het beste in zijn en dat zie je ook terug. Onze producten zijn uniek en van hoogwaardige kwaliteit. Met zorg samengesteld en door ons persoonlijk uitgezocht. Hele proces van productie tot verzending houden we nauwkeurig in de gaten.

HET MERK FLAWLASH

Ons merk is ontstaan uit een zoektocht naar kwaliteit en de allerbeste producten. De lash & brow industrie is constant is beweging en groeit ontzettend snel. Het aanbod aan behandelingen blijft toenemen, zo ook het aantal producten, merken, opleidingen en gecertificeerde stylisten. Flawlash wil zich graag onderscheiden door te kiezen voor kwaliteit. Wij geloven dat kwaliteit het beste resultaat geeft!

Momenteel is Flawlash een toonaangevend bedrijf binnen de industrie met een private label productlijn die zich kenmerkt door luxe en kwaliteit. Het ontwikkelen kost liefde, tijd en energie. Dagelijks zijn we in contact met de beste leveranciers die exclusief werken met Flawlash. Met oog voor luxe en schoonheid, hebben een concept neergezet dat klopt tot in detail. Zo heeft Flawlash de zachtste en meest natuurlijke lichtgewicht wimperextensions op de markt gebracht. Deze wimperextensions zijn 70% lichter dan de standaard wimperextensions.

Met onze academy willen nieuwe stylisten opleiden die zich staande kunnen houden binnen de snel veranderende branche. Zelfverzekerd, voldoende kennis en passie voor het vak zijn essentieel. Onze trainingen zijn dan ook zo ingericht dat we veel persoonlijke aandacht kunnen bieden. Met Flawlash Academy werken we vanuit jouw kracht, zodat jij de beste stylist kunt zijn!

Meer lees je in onze blogs

Bff en business | Samenwerken met je (beste) vriendin

Bff en business | Samenwerken met je (beste) vriendin

Meer informatie

Flawlash | Een dag uit het leven van

Flawlash | Een dag uit het leven van

Meer informatie

Focus en keuzes

Focus en keuzes

Meer informatie

Momboss | het moederschap en het ondernemerschap

Momboss | het moederschap en het ondernemerschap

Meer informatie

ONLY THE BEST

Wij bieden het allerbeste op het gebied van wimperextensions. Met ons totaal concept op dit gebied, ben je bij ons het juiste adres voor HQ producten, behandelingen en trainingen & persoonlijke begeleiding en advies welke je nergens vind.

 

PASSION

Wij geloven in Schoonheid vanuit het hart en dat een glimlach de mooiste oogopslag geeft. Onze natuurlijke kwaliteitsproducten zorgen voor prachtige transformaties.. en onze speciale feel-good behandelingen laten jou het #wokeuplikethis gevoel zelf ervaren.

WE <3 YOU

Onze missie is: er is niets mooier is dan anderen mooi maken….En daarom willen we jou laten STRALEN van BINNEN en BUITEN! Bekijk ons aanbod in de salons, of shop online. Wij bieden diverse trainingen en workshops! Duik in de website en maak kennis met ons ?