Terugbetaal- en retourneringsbeleid

RETOURVOORWAARDEN

Als wij een artikel retour ontvangen dat niet voldoet aan onderstaande retourvoorwaarden, kunnen wij de retourzending helaas niet accepteren. In dat geval zullen wij opnieuw verzendkosten in rekening brengen om het artikel naar je terug te sturen.

– De retourverzendkosten zijn voor de klant.

– Het artikel dient in de originele verpakking geretourneerd te worden.

– Het artikel mag niet gebruikt of beschadigd zijn.

– Bestellingen buiten de retourperiode van 14 dagen worden niet geaccepteerd.

– Als je geschenken hebt ontvangen als onderdeel van een exclusieve promotie op onze website en je besluit je bestelling (gedeeltelijk of volledig) te retourneren, dien je ook de ontvangen geschenken terug te sturen. Deze voorwaarde is alleen van toepassing als je niet langer voldoet aan de voorwaarden van de desbetreffende promotie.

Het naleven van deze voorwaarden is essentieel voor een correcte afhandeling van retouren. Niet voldoen aan deze eis zal resulteren in het aftrekken van de niet-geretourneerde geschenken van het totale terug te betalen bedrag.

RETOURINSTRUCTIES

Je kunt je bestelling op eigen kosten en in de originele verpakking binnen 14 dagen retourneren, mits deze voldoet aan onze retourvoorwaarden. Om een retourzending aan te melden, stuur je een e-mail naar info@flawlash.nl en ontvang je verdere instructies.

Retourzendingen worden binnen zeven werkdagen na aankomst op onze vestiging verwerkt. Je ontvangt hiervan een bevestiging in de vorm van een creditnota, waarna het geld binnen enkele dagen wordt teruggestort via de door jou gebruikte betaalmethode.

Let op: Als je een gratis product hebt ontvangen bij je bestelling, moet dit product ook worden teruggestuurd. Zo niet, dan brengen wij de verkoopwaarde van dit product in rekening.

Voor verdere vragen of informatie kun je altijd contact met ons opnemen via info@flawlash.nl. We helpen je graag verder!

Winkelwagen